Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Touchpennen populair

Als leuke attentie voor Vaderdag of gewoon om zelf te houden: bij het winkelen in De Scheepjeshof kreeg iedereen bij besteding van € 5 of meer een vrolijke touchpen. Om mee te schrijven maar ook handig voor de smartphone of tablet. En met een lampje erin!

Lees verder

Geraniums uitgedeeld

Hoe maak je jong en oud blij? Door prachtige Geraniums weg te geven, de dag voor Moederdag. De uitdeelactie was weer een groot succes en zal ongetwijfeld bijdragen aan fleurige tuinen en balkons in Veenendaal en omgeving.

Lees verder

Geranium uitdeelactie 12 mei

Kom zaterdag 12 mei shoppen in De Scheepjeshof want het is weer uitdelen geblazen: bij € 5 of meer krijgt u zo’n prachtige Geranium gratis mee. Max. 1 per winkel en zolang de voorraad strekt. Leuk om weg te geven of uw eigen tuin of balkon mee op te fleuren.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Feestelijke heropening Aldi Veenendaal

Op vrijdag 20 april werd om 08.30 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Scheepjeshof feestelijk geopend. De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van air-fryers, camera’s tot de hoofdprijs van 250 euro.

Lees verder

Lunchroom De Belevenis Leukste Restaurant in Veenendaal

Lunchroom de Belevenis is tijdens een landelijke award show uitgeroepen tot gemeentewinnaar bij de verkiezing Leukste Restaurant 2018. Na vorig jaar het hoogste waarderingscijfer te hebben gekregen, waarmee men een gedeelde eerste plaats veroverde, heeft De Belevenis dit jaar zowel het hoogste waarderingscijfer als de meeste stemmen behaald.

Lees verder

4 mei tot 17.00 uur

In verband met de Nationale Dodenherdenking vervalt de koopavond en sluiten alle winkels en de parkeergarage van De Scheepjeshof op vrijdag 4 mei om 17.00 uur.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Zaterdag 31 maart eieren-uitdeelactie

Traditiegetrouw deelde De Scheepjeshof de zaterdag voor Pasen weer doosjes verse eieren uit. Maar liefst 27.000 eieren werden er dit jaar uitgedeeld, tot groot plezier van het winkelend publiek!

Lees verder

Donderdag 29 maart koopavond en Paasmarkt

Vanaf 18 uur kreeg iedereen bij besteding van € 5 of meer een doosje verse eieren mee naar huis. Kinderen konden hun kleurplaat inleveren. Ze kregen als beloning een grote chocolade Paashaas én ze mochten een cadeautje grabbelen. Lunchroom De Belevenis deelde gevulde eitjes uit en shantykoor Voor Anker maakte de gezelligheid compleet.

Lees verder

KinderKleedjesMarkt zaterdag 10 maart

Er werd een leuk zakcentje bijverdiend tijdens de KinderKleedjesMarkt! Boeken, spelletjes, poppen en poppenkleertjes, autootjes maar ook sieraden, kinderkleding, knuffels en leuke hebbedingetjes: iets waar de één op uitgekeken is, vindt de ander juist geweldig. De winkeliersvereniging had nog voor iets lekkers gezorgd, zodat de kinderen het goed naar hun zin hadden.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!