Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Feestelijke heropening Aldi Veenendaal

Op vrijdag 20 april werd om 08.30 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Scheepjeshof feestelijk geopend. De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van air-fryers, camera’s tot de hoofdprijs van 250 euro.

Lees verder

Zaterdag 31 maart eieren-uitdeelactie

Traditiegetrouw deelde De Scheepjeshof de zaterdag voor Pasen weer doosjes verse eieren uit. Maar liefst 27.000 eieren werden er dit jaar uitgedeeld, tot groot plezier van het winkelend publiek!

Lees verder

Donderdag 29 maart koopavond en Paasmarkt

Vanaf 18 uur kreeg iedereen bij besteding van € 5 of meer een doosje verse eieren mee naar huis. Kinderen konden hun kleurplaat inleveren. Ze kregen als beloning een grote chocolade Paashaas én ze mochten een cadeautje grabbelen. Lunchroom De Belevenis deelde gevulde eitjes uit en shantykoor Voor Anker maakte de gezelligheid compleet.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Lunchroom De Belevenis Leukste Restaurant in Veenendaal

Lunchroom de Belevenis is tijdens een landelijke award show uitgeroepen tot gemeentewinnaar bij de verkiezing Leukste Restaurant 2018. Na vorig jaar het hoogste waarderingscijfer te hebben gekregen, waarmee men een gedeelde eerste plaats veroverde, heeft De Belevenis dit jaar zowel het hoogste waarderingscijfer als de meeste stemmen behaald.

Lees verder

KinderKleedjesMarkt zaterdag 10 maart

Er werd een leuk zakcentje bijverdiend tijdens de KinderKleedjesMarkt! Boeken, spelletjes, poppen en poppenkleertjes, autootjes maar ook sieraden, kinderkleding, knuffels en leuke hebbedingetjes: iets waar de één op uitgekeken is, vindt de ander juist geweldig. De winkeliersvereniging had nog voor iets lekkers gezorgd, zodat de kinderen het goed naar hun zin hadden.

Lees verder

Boni voortaan iedere zondag open

Voortaan is de Boni supermarkt in De Scheepjeshof op zondagen geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Uiteraard kunt u tijdens deze openingstijden ook terecht in de parkeergarage van De Scheepjeshof.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Romantische Valentijnsmuziek

U vindt in de vele winkels in De Scheepjeshof altijd een keur aan leuke cadeaus voor alle gelegenheden. Op Valentijnsdag was het winkelcentrum ook nog eens sfeervol gedecoreerd en zorgde DJ Conga met veel love songs voor de juiste sfeer!

Lees verder

All you need is….

…love en een snufje Gekuist Gastheerschap. Ben je zaterdag 10 februari in het winkelcentrum van Veenendaal? Maak dan kans een Valentijnsdiner voor 2 op woensdag 14 februari!

Lees verder

7 maart inschrijven KinderKleedjesmarkt

Kom woensdag 7 maart tussen 13 en 15 uur bij Carien home & kado een plekje reserveren, als je spulletjes wilt verkopen tijdens de KinderKleedjesmarkt op zaterdag 10 maart.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!