Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Valentijnsactie Carien home & kado

Leuke Valentijnsactie van Carien home & kado: bij besteding van € 10 of meer krijgt u tot en met 9 februari een gratis lotnummer. Hiermee maakt u kans op een heerlijke Valentijnslunch voor twee personen bij Lunchroom de Belevenis!

Lees verder

Scheepjeshof hoofdsponsor Jan Rebergen Toernooi

Al vele jaren is De Scheepjeshof de hoofdsponsor van het zeer populaire Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi. Op vrijdag 28 december 2018 werden in Sporthal West weer spannende wedstrijden gespeeld. En het is de Merino’s gelukt om opnieuw met de beker naar huis te gaan! (foto: Ted Walker)

Lees verder

Oliebollen op zaterdag 29 en maandag 31 december

De echte liefhebbers weten het: de lekkerste oliebollen en appelflappen zijn ieder jaar verkrijgbaar in De Scheepjeshof. Gebakken door de Vrijwillige brandweer van Rhenen en Achterberg. Uiteraard werden ze ook weer gul uitgedeeld aan het eind van het jaar.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Duizenden kerstbroden uitgedeeld

Het was een bijzonder gezellige dag om te winkelen op zaterdag 22 december. Niet alleen waren de kramen van de Kerstmarkt weer gevuld, ook deelden de winkeliers weer een heerlijke kerststol uit aan iedere klant die € 5 of meer had besteed. De Levende Kerststal trok veel publiek en wie wilde, kon nog met de Kerstman op de foto.

Lees verder

15 december Kerstmarkt

Het was lekker warm en supergezellig tijdens de Kerstmarkt op 15 december. Met modeshows, kerstkramen, de kerstman en live optredens van de Future Fellows. Buiten stond het springkussen en kon men een warme hap scoren, binnen was er een grote variëteit aan kerstcadeautjes.

Lees verder

Allemaal winnaars SinterKleurwedstrijd

Meer dan 120 kinderen hadden allemaal hun uiterste best gedaan op de Sinterklaas kleurplaat van De Scheepjeshof. Sint en zijn Pieten hadden daarom voor álle kinderen een leuk of lekker presentje meegenomen.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Ingang Zandstraat weer open

De herinrichting van de Zandstraat is voltooid en dat betekent dat de tweede ingang van de parkeergarage weer open is. U kunt dus weer langs twee kanten de parkeergarage in en uit. Het parkeersysteem is voorzien van kentekenherkenning: als u betaald heeft en u komt aanrijden bij de uitgang, gaat de slagboom ‘vanzelf’ open.

Lees verder

Speculaaspoppen uitdeelactie

Op zaterdag 17 november hielpen de winkeliers van de Scheepjeshof de Sint een handje met lekkers uitdelen. Want bij iedere aankoop gaven ze een heerlijke speculaaspop weg, maximaal 1 per winkel per klant en zolang de voorraad strekt.

Lees verder

Duizenden bloembollen uitgedeeld

Heeft u zaterdag 29 september ook zo’n leuk tasje met bloembollen gekregen in De Scheepjeshof? Plant de bollen in oktober in de tuin, circa 7 cm. van elkaar. In juni-juli geniet u dan van de prachtige Allium bloemen. En… laat de bollen rustig in de grond zitten, dan komen ze ieder jaar weer terug.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!