Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Puzzel mee en win € 50 Twinkelingen!

Wil je kans maken op €50 Twinkeling cadeaubonnen of een ballonvaart? Los dan de Scheepjeshof-puzzel op en doe deze uiterlijk 31 augustus in de rode tonnen in het winkelcentrum.

Lees verder

Wist je dat….

…. winkelcentrum De Scheepjeshof al sinds jaar en dag hoofdsponsor is van het populaire Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi. Ieder jaar in de Kerstvakantie is het weer genieten in Sporthal West van sportieve strijd en van balvaardigheden op de vierkante meter.

Lees verder

Gouden Baksteen

Onder het toeziend oog van Jort Kelder ontving Joop Punt, vastgoedeigenaar van o.a. De Scheepjeshof, onlangs de Gouden Baksteen. Deze prijs vormt een beloning voor visie, durf en doorzettingsvermogen op het gebied van bouw en ontwikkeling.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

De haring smaakte prima!

Dat de Hollandse Nieuwe dit jaar van uitstekende kwaliteit is, bleek wel uit het enthousiasme waarmee de haringen in De Scheepjeshof gegeten werden. In een paar uur tijd was de haring op en we hadden toch niet zuinig ingekocht… We hopen dat het iedereen gesmaakt heeft!

Lees verder

Haringhappen zaterdag 17 juni

Kom voor een heerlijk voorproefje op Vaderdag naar De Scheepjeshof. Zaterdag 17 juni delen we vanaf 11 uur Hollandse Nieuwe uit aan alle klanten van 16 jaar en ouder! En in de winkels vind je ongetwijfeld het ideale Vaderdagcadeau….

Lees verder

Oldtimers op het Scheepjeshofplein

Vind je oldtimers ook zo mooi? Ze vertrekken op zaterdag 17 juni tussen 9 en 11 uur vanaf het Scheepjeshofplein voor de toertocht van het eerste Oldtimer Festival Veenendaal.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Geslaagd Kinderfestival

Het Kinderfestival op zaterdag 29 juni was een groot succes. Veel kinderen lieten zich schminken of kregen een prachtige ballonnenfiguur mee, zoals een Donald Duck. En natuurlijk vonden de gratis suikerspinnen en stroopwafels gretig aftrek!

Lees verder

Gewijzigde openingstijden parkeergarage

Op Hemelvaartdag is De Scheepjeshof – en dus ook de parkeergarage – gesloten. Op koopzondag 28 mei zijn een aantal winkels en de parkeergarage geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Lees verder

De Scheepjeshof ook op Facebook

Niet alleen zijn onze website en deze nieuwsbrief vernieuwd: je vindt ons ook op Facebook. Like en volg ons op Facebook! We verloten iedere week Twinkelingen onder onze nieuwe volgers.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!