Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Duizenden bloembollen uitgedeeld

Heeft u zaterdag 29 september ook zo’n leuk tasje met bloembollen gekregen in De Scheepjeshof? Plant de bollen in oktober in de tuin, circa 7 cm. van elkaar. In juni-juli geniet u dan van de prachtige Allium bloemen. En… laat de bollen rustig in de grond zitten, dan komen ze ieder jaar weer terug.

Lees verder

Parkeergarage bereikbaar via Nieuweweg

Vanaf maandag 27 augustus tot medio december 2018 zal de parkeergarage van de Scheepjeshof alleen bereikbaar zijn via de ingang aan de Nieuweweg.

Lees verder

Kinderkleedjesmarkt druk bezocht

Er werden direct vanaf het begin goede zaken gedaan tijdens de Kinderkleedjesmarkt op 15 september. Meer dan 50 jonge verkopers zagen hun kleedje steeds leger worden. Jong en oud kocht speelgoed, kleding maar bijvoorbeeld ook cupcakes. En de winkeliersvereniging deelde tussendoor wat lekkers uit.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Feestelijke heropening Carien Home & Kado

Kom op zaterdag 1 september kijken hoe mooi Carien Home & kado geworden is na de verbouwing. Het prachtige assortiment komt nu veel beter tot zijn recht. Er zijn zaterdag diverse acties en bij aankoop een leuke attentie cadeau!

Lees verder

KiK viert uitbreiding

KiK viert op zaterdag 1 september de uitbreiding van de winkel. Er is een grappige clown en lekkere popcorn voor de kinderen en een grabbelton met leuke attenties en kans op cadeaubonnen voor betalende klanten. Hoofdprijs: een jaar lang 15% korting!

Lees verder

Laatste ronde FaceBook actie

Tot en met donderdag 6 september kunt u nog meedoen aan de Like, deel en win Zomeractie van De Scheepjeshof op FaceBook.com/Scheepjeshof. Like & deel onze Facebook pagina en wie weet wint u een lunch voor 2 personen, twee Twinkelingen, een cadeaubon van Carien of… een lekker softijsje.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Touchpennen populair

Als leuke attentie voor Vaderdag of gewoon om zelf te houden: bij het winkelen in De Scheepjeshof kreeg iedereen bij besteding van € 5 of meer een vrolijke touchpen. Om mee te schrijven maar ook handig voor de smartphone of tablet. En met een lampje erin!

Lees verder

Geraniums uitgedeeld

Hoe maak je jong en oud blij? Door prachtige Geraniums weg te geven, de dag voor Moederdag. De uitdeelactie was weer een groot succes en zal ongetwijfeld bijdragen aan fleurige tuinen en balkons in Veenendaal en omgeving.

Lees verder

Geranium uitdeelactie 12 mei

Kom zaterdag 12 mei shoppen in De Scheepjeshof want het is weer uitdelen geblazen: bij € 5 of meer krijgt u zo’n prachtige Geranium gratis mee. Max. 1 per winkel en zolang de voorraad strekt. Leuk om weg te geven of uw eigen tuin of balkon mee op te fleuren.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!