Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Boni op zondag open

Met ingang van zondag 31 december is de Boni supermarkt in De Scheepjeshof op zondagen geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Uiteraard kunt u tijdens deze openingstijden ook terecht in de parkeergarage van De Scheepjeshof.

Lees verder

De oliebollen smaakten prima!

Op zaterdag 30 december werden er gratis heerlijke oliebollen uitgedeeld in De Scheepjeshof. De oliebollen en appelbeignets werden gebakken door de vrijwillige Brandweer uit Rhenen en bij hun kraam in het winkelcentrum werden deze ook grif gekocht, want de oliebollen smaakten duidelijk naar meer!

Lees verder

Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi

De Merino’s versloegen in de finale FC Lienden met 5-0. Daarmee wonnen ze voor het tweede jaar op rij het Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi, waar De Scheepjeshof al jaren hoofdsponsor van is. Gefeliciteerd!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

23 december Gezellige Kerstmarkt

Zaterdag 23 december bezochten velen de gezellige Kerstmarkt met vele kramen vol leuke en bijzondere cadeautjes. U vindt hier en op onze FaceBook pagina de nodige foto’s!

Lees verder

Kerstkoopavonden 21, 22 en 23 december

Winkelcentrum De Scheepjeshof – en dus ook de parkeergarage – is op 21, 22 en 23 december geopend tot 21.00 uur. Kom dus ook lekker comfortabel overdekt kerstshoppen!

Lees verder

Kerstbroden uitgedeeld

We deelden weer uit! Op zaterdag 16 december ontving iedere betalende klant (bij besteding van € 5 of meer) gratis een heerlijk Kerstbrood met banketspijs.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Prijswinnaars Sint kleurwedstrijd

Sint en zijn Pieten waren blij verrast dat zoveel kinderen van jong tot zelfs héél oud hun kleurplaat zo mooi ingekleurd hadden. Daarom werden er maar liefst 30 prijswinnaars blij gemaakt!

Lees verder

Gratis speculaaspop op 18 november

Wie zoet is, krijgt lekkers… Op zaterdag 18 november krijgt iedere betalende klant in De Scheepjeshof een lekkere speculaaspop, zolang de voorraad strekt.

Lees verder

Pianowandeling 28 oktober

De Scheepjeshof was één van de locaties waar zaterdag 28 oktober muzikale optredens verzorgd werden door leerlingen van Muziekschool de Muzen.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!