Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Duizenden kerstbroden uitgedeeld

Het was een bijzonder gezellige dag om te winkelen op zaterdag 22 december. Niet alleen waren de kramen van de Kerstmarkt weer gevuld, ook deelden de winkeliers weer een heerlijke kerststol uit aan iedere klant die € 5 of meer had besteed.

Veel klanten wisten dat het weer tijd was voor deze populaire uitdeelactie en zorgden ervoor dat ze er op tijd bij waren. Toch waren er ook, die verrast werden met de heerlijke kerststol. ‘En krijg ik die zomaar gratis?’ ‘Ja mevrouw, en als u in een andere winkel ook minimaal € 5 besteedt, dan krijgt u er daar ook eentje.’

Maar de mensen kwamen niet alleen op de kerstbroden af: ook de levende kerststal trok veel bezoekers. Mooi ruim van opzet, met een grote én een kleine kameel, schapen, een ezel en een paar alpaca’s. En natuurlijk liep ook de kerstman weer rond in het winkelcentrum en wie wilde, kon gezellig met hem op de foto.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal