Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Feestelijke heropening Aldi Veenendaal

Op vrijdag 20 april stonden de eerste klanten al om 08.00 uur verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in het winkelcentrum Scheepjeshof in Veenendaal. Filiaalleider Joeri Smits opende met een collega officieel de winkel door het blauwe lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van air-fryers, camera’s tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen anderhalf uur uitgereikt. “Na even in de rij te hebben gestaan, was het geweldig om deze prijs te ontvangen”, aldus de enthousiaste prijswinnaar.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Parkeerkorting
Vanaf 21 april 2018 ontvangen klanten bij besteding van € 20 bij de vernieuwde Aldi een parkeerkorting aan de kassa van 45 minuten. De verbouwde winkel aan Scheepjeshof 40 in Veenendaal beschikt over zo’n 470 parkeerplaatsen.

De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

Terug naar het nieuwsoverzicht