Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Kerstmarkt vanaf 22 december

Lekker struinen langs de kramen vol met leuke, mooie, interessante of bijzondere artikelen: een Kerstmarkt is altijd gezellig! Daarom zijn we als Scheepjeshof blij dat we dit jaar weer onze overdekte Kerstmarkt kunnen organiseren.

Van 22 tot en met 24 december én van 27 tot en met 31 december vindt u in het winkelcentrum weer een zeer gevarieerd aanbod. En dat verschilt per dag, want sommige standhouders staan er maar één dag! Alle reden dus om iedere dag even een rondje Scheepjeshof te maken.

Sieraden, (kinder)kleding, bijzondere decoratie-artikelen, brocante, speelgoed, kerstcadeautjes, curiosa, puzzels, Tupperware, schilderijen en nog veel meer: u vindt het allemaal op de Kerstmarkt in de Scheepjeshof! Van 22 t/m 24 en van 27 t/m 31 december dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

Kraam huren?
Met name in de week tussen Kerst en Oudjaar zijn er nog kramen te huur. Op dinsdag, woensdag en donderdag betaalt u € 10 per kraam per dag en op vrijdag en zaterdag € 25 per kraam per dag. Mail naar info@descheepjeshof.nl voor meer informatie en geef aan wat u wilt verkopen en op welke dag(en).

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal