Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Kraam Kerstmarkt huren?

We willen dit jaar weer een gezellige Kerstmarkt organiseren van 22 t/m 31 december (met uitzondering van Eerste en Tweede Kerstdag). U kunt per dag een kraam huren om in ons overdekte winkelcentrum van 10 – 16 uur toepasselijke artikelen te verkopen.

Op dinsdag, woensdag en donderdag kost een kraam € 10 per dag en op vrijdag en zaterdag € 25 per dag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@descheepjeshof.nl.

Geef aan wat voor artikelen u wil verkopen en vermeld uw mailadres en telefoonnummer. De winkeliersvereniging wijst de kramen toe en u krijgt hier zo spoedig mogelijk bericht van.

En natuurlijk zorgen we op de dagen zelf voor een kopje koffie of thee. Meld u nu aan via info@descheepjeshof.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal