Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Beveiliging

Er is continu beveiliging aanwezig in De Scheepjeshof. Er lopen beveiligers rond en er is cameratoezicht in zowel het winkelcentrum als de parkeergarage. De beveiligers zorgen dat er geen overlast is en dat men zich houdt aan Huisregels van De Scheepjeshof. Die zijn er vooral op gericht dat iedereen prettig en op zijn gemak kan winkelen. De aanwijzingen van de beveiligers moeten te allen tijde opgevolgd worden.

De beveiligers zijn gediplomeerd EHBO-er en BHV-er, wat inhoudt dat ze eerste hulp kunnen verlenen en bijvoorbeeld kunnen omgaan met de AED.

Gevonden voorwerpen komen uiteindelijk allemaal bij de beveiligingspost terecht. Deze is bereikbaar via de witte klapdeuren naast de Aldi.

Bij calamiteiten en om gevonden voorwerpen te melden of op te vragen, kan je bellen met 0318 518 418.

Fietsen mogen alleen op de daarvoor bestemde plaatsen, aan de rand van het Scheepjeshofplein, geplaatst worden.

Terug naar het overzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal