Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Hoofdsponsor Jan Rebergen Zaakvoetbaltoernooi

Al vele jaren is winkelcentrum De Scheepjeshof hoofdsponsor van het populaire Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi, dat ieder jaar in de Kerstvakantie wordt gehouden in Sporthal West.

Bekende voetbalclubs uit Veenendaal en de regio vaardigen jaarlijks een zaalvoetbalteam af en steevast zijn de tribunes gevuld met een paar duizend enthousiaste toeschouwers. Soms lopen de emoties hoog op, want ieder team gaat aan het eind graag naar huis met de prestigieuze JR Bokaal.

Dit jaar vindt het 24e Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi plaats op vrijdag 28 december 2018. Aanvang 14.00 uur in Sporthal-West.

Terug naar het overzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal