Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Amazing Kids

Als je wil dat je kind er leuk gekleed bij loopt, dan ben je bij Amazing Kids in De Scheepjeshof aan het ideale adres. Zowel voor jongens als voor meisjes hebben we een uitgebreide collectie babykleding en kinderkleding.

We hebben bij Amazing Kids ruime keuze in vertederende mode voor baby’s. Leuk om als kraamcadeau te geven dus!

En voor kleuters tot en met tieners zorgen we altijd voor hippe en stoere collecties van populaire merken. De vraag is dus niet of je hier een leuke broek, trui, jurk of jas naar je zin vindt, want dat zal heus wel lukken. De vraag is meer: wat kies je?

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal