Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Boni

Boni, thuis in Veenendaal.
Welkom bij Boni Veenendaal! Wij heten u dagelijks welkom met een een uitgebreid assortiment, vaste lage prijzen, iedere week een actiefolder vol met prachtige aanbiedingen en natuurlijk de vriendelijkste medewerkers! Maar dat is nog niet alles…

Thuis in het beste groente & fruit!
Onze groente en fruit worden dagelijkse geleverd en is van de beste kwaliteit. Onze inkopers kopen dagelijks in en controleren op kwaliteit. In de winkel doen wij dit nogmaals zodat u altijd het beste product koopt!

Vlees uit eigen slagerij
We hebben een uitgebreid assortiment aan vlees en vis. Het vlees dat u bij ons koopt is in onze eigen slagerij in Nijkerk verwerkt en verpakt. Zo koopt u altijd kwaliteitsvlees uit onze eigen slagerij!

De hele dag vers broodjes uit één van onze eigen oven!
Ons lekkere brood komt van Bakkerij Fuite, wordt dagelijks vers gebakken en is van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment broodjes, snacks en koeken. Dankzij onze eigen oven op de broodafdeling kunt u de hele dag door genieten van vers gebakken broodjes.

Kom gerust eens langs in onze winkel in De Scheepjeshof. Wij heten u van harte welkom met een kopje koffie of thee.

Team Boni Veenendaal

Je kunt bij ons de Twinkeling besteden