Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Boni

Speciaal voor ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid is Boni op maandag tot en met zaterdag geopend van 07.00 – 08.00 uur. Ook de parkeergarage is dan open. We sluiten op maandag t/m zaterdag om 20.00 uur.

Boni, thuis in Veenendaal.
Welkom bij Boni Veenendaal! Wij heten u dagelijks welkom met een een uitgebreid assortiment, vaste lage prijzen, iedere week een actiefolder vol met prachtige aanbiedingen en natuurlijk de vriendelijkste medewerkers! Maar dat is nog niet alles…

Thuis in het beste groente & fruit!
Onze groente en fruit worden dagelijkse geleverd en is van de beste kwaliteit. Onze inkopers kopen dagelijks in en controleren op kwaliteit. In de winkel doen wij dit nogmaals zodat u altijd het beste product koopt!

Vlees uit eigen slagerij
We hebben een uitgebreid assortiment aan vlees en vis. Het vlees dat u bij ons koopt is in onze eigen slagerij in Nijkerk verwerkt en verpakt. Zo koopt u altijd kwaliteitsvlees uit onze eigen slagerij!

De hele dag vers broodjes uit één van onze eigen oven!
Ons lekkere brood komt van Bakkerij Fuite, wordt dagelijks vers gebakken en is van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment broodjes, snacks en koeken. Dankzij onze eigen oven op de broodafdeling kunt u de hele dag door genieten van vers gebakken broodjes.

Kom gerust eens langs in onze winkel in De Scheepjeshof. Wij heten u van harte welkom met een kopje koffie of thee.

Team Boni Veenendaal

Je kunt bij ons de Twinkeling besteden

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal