Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Bread Story

Een vleugje ItaliĆ« in de Scheepjeshof: de Bread Story. Hier kun je even lekker bijkomen van het shoppen onder het genot van een vers belegde Italiaanse bol, een tosti, Panini of Bagel of een lekker stuk pizza. Uiteraard met verse koffie, espresso of cappuccino, vers geperste jus d’orange of een koele frisdrank erbij.

En wie echt alles uit de dag wil halen, begint met een vers ontbijt bij de Bread Story, direct naast de hoofdingang van De Scheepjeshof.

 

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal