Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Lammie Flowers & Gifts

Planten zien er niet alleen gezellig uit in huis: ze zijn ook goed voor het klimaat. Ze zuiveren de lucht en geven zuurstof af. Maar planten geven vooral een vrolijk aanzien in huis. En met een leuke bloempot of vaas breng je nog eens extra sfeer en/of ziet je cadeau er ronduit fantastisch uit. Kom snel eens kijken bij Lammie Flowers & Gifts als je houdt van bloemen en planten!

Je kunt kiezen uit groene of bloeiende planten. Van schitterende orchideeën tot makkelijke cactussen: bij Budget Plant vind je planten in alle soorten en maten. Vanaf het voorjaar hebben we ook een brede assortiment buitenplanten voor in de tuin of op het balkon.

Ook voor mooie rouw bloemstukken of prachtige trouwboeketten moet je vooral even langskomen in onze winkel in De Scheepjeshof. We bespreken je wensen en houden rekening met je smaak en de gelegenheid: uitbundig of ingetogen, modern of klassiek.

Heb je een klassiek of een landelijk interieur of hou je juist van modern design: planten doen het altijd goed. En een plant is altijd een welkom cadeau!