Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Carien. Home & Kado

Leuke hebbedingetjes om je huis nog gezelliger te maken, daarvoor moet je bij Carien. Home & kado zijn in De Scheepjeshof. Je kijkt je ogen uit, want de winkel staat vol met mooie spullen. En wees er snel bij, want het assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items en op is ook echt op bij Carien.

Van grappige onderzetters tot bijzondere vazen en van gezellige wandbordjes met spreuken tot (houten) speelgoed: je kijkt telkens weer je ogen uit. Alle woonaccessoires zijn van natuurlijke materialen, wat zorgt voor een prachtige, rustigeĀ uitstraling. En alles past in elk interieur.

Ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeau en hou je van sfeer in huis? Dan vind je hier in elke prijsklasse iets bijzonders. Dus maak een ander en/of jezelf blij en kom regelmatig binnenlopen bij Carien: van harte welkom!

Je kunt bij ons terecht voor

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal