Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Huis Parfums

Van de mooiste trouwjurken tot prachtige feestkleding en de heerlijkste parfums: bij Huis Parfums vind je het allemaal.

Niet alleen de bruid kan kiezen uit een collectie schitterende bruidsjurken: ook voor de bruidsmeisjes hangen er snoezige feestjurken. Ook de andere gasten kunnen bij Hous Parfum terecht voor schitterende feestkleding. Onze collectie wordt telkens aangevuld, dus loop regelmatig even binnen!

Daarnaast is er voor ieder moment wel een heerlijk, passend parfum te vinden. Bij Huis Parfums is onder andere verkrijgbaar Paguur, VoAhat, Musk White en Oud.

Kom daarom snel kijken en ruiken bij Huis Parfums!

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal