Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

JYSK

Of je nu je kantoor, slaapkamer of badkamer opnieuw wilt inrichten. Of als je leuke accessoires voor je huis of tuin zoekt. Bij JYSK vind je alles voor het inrichten van je huis, je kantoor en je tuin. Met een praktisch assortiment aan opruimspullen, zoals alle soorten kasten, manden of kledinghangers. En een ruime keuze in raambedekking, zoals (rol)gordijnen en jaloezieën.

Tafels, stoelen, bedden en banken: je richt je huis compleet én voordelig in bij JYSK. We denken goed met je mee bij de samenstelling van ons assortiment, zodat je alles onder één dak vindt. Kijk maar eens naar onze tuinartikelen. Je vindt bij JYSK niet alleen tuinstoelen, loungemeubelen en luchtbedden maar ook parasols, koelboxen, partytenten, trampolines, tuinverlichting, kaarsen, tuinspelletjes, bloempotten en hangmatten.

Dankzij JYSK kan je ook in Veenendaal en omgeving wonen en slapen op z’n Scandinavisch. Door te kiezen voor onze praktische en functionele meubelen in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

JYSK is eigenlijk net een duur merk. Alleen niet duur.

Je vindt bij ons deze merken

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal