Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

JYSK

Of je nu je kantoor, slaapkamer of badkamer opnieuw wilt inrichten. Of als je leuke accessoires voor je huis of tuin zoekt. Bij JYSK vind je alles voor het inrichten van je huis, je kantoor en je tuin. Met een praktisch assortiment aan opruimspullen, zoals alle soorten kasten, manden of kledinghangers. En een ruime keuze in raambedekking, zoals (rol)gordijnen en jaloezieën.

Tafels, stoelen, bedden en banken: je richt je huis compleet én voordelig in bij JYSK. We denken goed met je mee bij de samenstelling van ons assortiment, zodat je alles onder één dak vindt. Kijk maar eens naar onze tuinartikelen. Je vindt bij JYSK niet alleen tuinstoelen, loungemeubelen en luchtbedden maar ook parasols, koelboxen, partytenten, trampolines, tuinverlichting, kaarsen, tuinspelletjes, bloempotten en hangmatten.

Dankzij JYSK kan je ook in Veenendaal en omgeving wonen en slapen op z’n Scandinavisch. Door te kiezen voor onze praktische en functionele meubelen in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

JYSK is eigenlijk net een duur merk. Alleen niet duur.

Je vindt bij ons deze merken