Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Unique

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of ben jij de werkgever die graag de juiste persoon op de juiste plek wil hebben? Kom dan langs bij Unique Uitzendbureau in De Scheepjeshof.

Unique biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor werkgevers en werkzoekenden. We zijn specialist in het bemiddelen van personeel. Dat kan zijn voor tijdelijke vacatures, die snel vervuld moeten worden. Maar ook als je iemand vast in dienst wilt nemen, kunnen we helpen door het werving en selectieproces zo makkelijk mogelijk te maken: wij selecteren goede kandidaten en je hoeft alleen maar in gesprek te gaan en te kiezen.

Bij kandidaten kijken we verder dan de CV. We willen graag weten hoe je bent: als mens, hoe je in het leven staat en welke mentaliteit je hebt. Zodat wij een baan voor je kunnen vinden die echt bij je past. Dat doen we met de MentalityMatchâ„¢. Kijk op onze website en doe de test! Of kom gewoon langs voor een gesprek.