Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Van Arkel – Buffoon

Al tientallen jaren is de naam Van Arkel een begrip in Veenendaal en de wijde regio. Voor wie altijd al fan was van deze eigentijdse vrijetijdsmode is het goed te weten dat Van Arkel Buffoon te vinden is in winklecentrum De Scheepjeshof. Met een ruime collectie jeans in de lengtes 30 – 32 – 34 – 36 – 38 maar ook met leuke shirts, shorts en polo’s voor zowel dames als heren.

Bij Van Arkel vindt u ook een grote kledingcollectie van het populaire kwaliteitsmerk Gabbiano en natuurlijk de vrolijke en modieuze jurken van Enjoy.

Dus zoekt u prettig geprijsde vrijetijdsmode en waardeert u persoonlijk en deskundig advies, kom dan naar Van Arkel – Buffoon in De Scheepjeshof.

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal