Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

WerkTalent Veenendaal

Uitzendwerk is mensenwerk. Daarom vindt WerkTalent Veenendaal het belangrijk om uitzendkrachten persoonlijk te spreken. Dat kan telefonisch of op de vestiging. Zo leer je elkaar echt kennen. En vinden wij niet zomaar een baan, maar een baan die bij jou past. Of het nu gaat om een tijdelijk- of vaste baan, een BBL-traject of vakantiewerk: we gaan altijd voor de perfecte match.

Bij WerkTalent Veenendaal vinden we jouw cv niet het allerbelangrijkst. We kijken liever of jij als persoon past bij de bedrijfscultuur van jouw nieuwe werkgever. Een persoonlijke band opbouwen is hierbij heel belangrijk. Alleen zo wordt het een succesvol traject. Wij voelen ons zeer betrokken bij onze uitzendkrachten en gaan ondernemend te werk. Stilzitten en afwachten is niets voor ons.

Wil je meer weten over onze aanpak? Of welke vacatures en BBL-trajecten er openstaan? Loop gezellig binnen bij onze vestiging in Veenendaal. Je kan ons uiteraard ook bellen, appen en mailen. Dan spreken we af om onder het genot van een lekkere kop koffie kennis te maken met elkaar.