Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Kramen te huur Boekenmarkt

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de overdekte Boekenmarkt plaats in winkelcentrum de Scheepjeshof. U kunt een prachtige, kant-en-klare, stevige kraam huren voor slechts € 25 of uw eigen tafel plaatsen voor € 10. Vol=vol, dus snel aanmelden bij Carien Home + Kado of bij Lunchroom De Belevenis.

Lees verder

Huur nu een kraam voor de Boekenmarkt

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de overdekte Boekenmarkt plaats in winkelcentrum de Scheepjeshof. U kunt een prachtige, kant-en-klare, stevige kraam huren voor slechts € 25 of uw eigen tafel plaatsen voor € 10. Wacht in ieder geval niet te lang, want vol=vol! Aanmelden bij Carien Home + Kado of bij Lunchroom De Belevenis.

Lees verder

Inschrijven KinderKleedjesMarkt

Op woensdag 11 september kunnen zo’n 65 mensen een plekje reserveren voor de KinderKleedjesMarkt. Je kunt hiervoor vanaf 13 uur terecht bij Carien Home + Kado. Zorg dat je op tijd bent! Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst en vol=vol.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Ook op maandagochtend geopend

Of je nu in Veenendaal of omgeving woont of hier in de buurt op vakantie bent: het is altijd leuk om lekker relaxt te shoppen, een bakje koffie te drinken of gezellig te lunchen…. Daarom zijn alle winkels en horecagelegenheden in winkelcentrum De Scheepjeshof in de periode vanaf 20 juli tot en met 1 september ook op maandag vanaf 9 uur geopend.

Lees verder

Comfortabel shoppen

Wist u al dat we van alle gemakken voorzien zijn? Parkeergarage direct onder het overdekte winkelcentrum, waar u niet alleen lekker kunt shoppen, naar de kapper gaan, een ijsje eten, lunchen of kunt genieten van koffie met gebak: er zijn ook hygiënisch schone toiletten. En alles is uitstekend toegankelijk voor mindervaliden.

Lees verder

Uitdeelactie Vaderdag

Een handig klein schroeverdraaier setje met vier bitjes: dat kregen onze klanten cadeau op zaterdag 15 juni. Handig voor onderweg: in de (fiets)tas, auto, jaszak of op de camping. Of gewoon makkelijk om thuis bij de hand te hebben.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Moederdag uitdeelactie

Ze stonden weer klaar op zaterdag 11 mei a.s.: duizenden gezellige Geraniums. En ze vlogen de deur uit! Omdat je per winkel een plant mee kon krijgen, ging menigeen met meerdere planten naar huis! Het was weer een zeer gewaardeerde en supergeslaagde uitdeelactie.

Lees verder

Eieren, eieren en nog eens eieren….

De doosjes eieren waren niet aan te slepen op 20 april. Iedereen die € 5 of meer had besteed, kreeg gratis een doosje verse eitjes mee: of in de winkel zelf of bij het centrale uitgiftepunt. We wensen iedereen smakelijk eten en een heel gezellige Pasen!

Lees verder

Winnaars Paaskleurplaten

Voor alle kinderen die hun Paaskleurplaat hadden ingeleverd lag er op zaterdag 20 april een lekkere prijs klaar: een Palmpasen broodhaantje. En per leeftijdscategorie was er voor de allermooiste kleurpaat nog een mooie prijs. Allemaal blije gezichtjes dus in De Scheepjeshof.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!