Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Rolstoelvriendelijk

Winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal is uiterst rolstoelvriendelijk. Niet alleen kan je alle winkels zo inrijden omdat er geen drempels zijn., maar ook is De Scheepjeshof voorzien van rolstoeltoegankelijke toiletten.

Parkeren kan in de ruime parkeerkelder. De parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich vlakbij de lift. Maar ook via de rolbaan is De Scheepjeshof voor zowel rolstoelen als rollators uitstekend bereikbaar.

Met de lift kan je ook naar de eerste verdieping, waar Marktcentrum De Blauw Kous zich bevindt. Kom je vanaf het Scheepjeshofplein, dan vind je de lift rechts naast lunchroom De Belevenis.

Ook scootmobielrijders kunnen makkelijk terecht in De Scheepjeshof. Zij dienen wel stapvoets te rijden.

Terug naar het overzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal