Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Uitdeelactie Vaderdag

Een handig klein schroeverdraaier setje met vier bitjes: dat kregen onze klanten cadeau op zaterdag 15 juni. Handig voor onderweg: in de (fiets)tas, auto, jaszak of op de camping. Of gewoon makkelijk om thuis bij de hand te hebben.

Lees verder

Moederdag uitdeelactie

Ze stonden weer klaar op zaterdag 11 mei a.s.: duizenden gezellige Geraniums. En ze vlogen de deur uit! Omdat je per winkel een plant mee kon krijgen, ging menigeen met meerdere planten naar huis! Het was weer een zeer gewaardeerde en supergeslaagde uitdeelactie.

Lees verder

Eieren, eieren en nog eens eieren….

De doosjes eieren waren niet aan te slepen op 20 april. Iedereen die € 5 of meer had besteed, kreeg gratis een doosje verse eitjes mee: of in de winkel zelf of bij het centrale uitgiftepunt. We wensen iedereen smakelijk eten en een heel gezellige Pasen!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Winnaars Paaskleurplaten

Voor alle kinderen die hun Paaskleurplaat hadden ingeleverd lag er op zaterdag 20 april een lekkere prijs klaar: een Palmpasen broodhaantje. En per leeftijdscategorie was er voor de allermooiste kleurpaat nog een mooie prijs. Allemaal blije gezichtjes dus in De Scheepjeshof.

Lees verder

Pasen = gratis eieren!

Eieren horen bij Pasen, zoals uitdelen hoort bij winkelcentrum De Scheepjeshof. Daarom staan er op zaterdag 20 april weer duizenden doosjes eieren klaar! Doe die dag uw inkopen in De Scheepjeshof. Bij besteding van € 5 of meer, krijgt u een doosje met zes verse eieren mee.

Lees verder

Paas-Kleurwedstrijd

Hou jij ook zo van kleuren en ben je nog geen 13 jaar? Haal dan snel een leuke kleurplaat met de Paashaas op. Ze liggen klaar in alle winkels in De Scheepjeshof. Kleur de plaat zo mooi mogelijk in en lever deze uiterlijk woensdag 17 april in bij Kik. En… je hebt ALTIJD prijs! Je kunt je kleurplaat mét je prijs ophalen op zaterdag 20 april om 10.30 uur.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

65 deelnemers KinderKleedjesMarkt

Maar liefst 65 kinderen stalden op zaterdag 23 maart de spullen uit waar ze op uitgekeken of uitgegroeid waren in De Scheepjeshof. En er kwamen gegadigden genoeg voorbij, die al dat moois inspecteerden en hun slag sloegen. Er werd druk zaken gedaan en de KinderKleedjesMarkt is dan ook uitgegroeid tot een zeer succesvol evenement.

Lees verder

Inschrijven KinderKleedjesMarkt

Heb je speelgoed waar je op uitgekeken bent of kleding die niet meer past? Kom je dan op woensdag 20 maart tussen 13 en 16 uur inschrijven bij Carien Home & Kado in de Scheepjeshof. Je kunt dan op zaterdag 23 maart van 9 tot 16 uur je spulletjes te koop aanbieden tijdens de KinderKleedjesMarkt.

Lees verder

Valentijnsactie Carien home & kado

Leuke Valentijnsactie van Carien home & kado: bij besteding van € 10 of meer krijgt u tot en met 9 februari een gratis lotnummer. Hiermee maakt u kans op een heerlijke Valentijnslunch voor twee personen bij Lunchroom de Belevenis!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!