Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Prijswinnaars foto-actie

Al een paar jaar op rij ontlokt de grote Lichtjesbeer in de Scheepjeshof bij vrijwel iedereen een glimlach. En jong en oud gaan er maar wat graag mee op de foto. Wie zo’n foto op Facebook had gezet, maakte kans op een leuke prijs. Voorzitter van de winkeliersvereniging André de Koning: ‘We hebben vijf prijswinnaars getrokken die ieder twee Twinkelingen kregen. Deze cadeaubon is te besteden in ruim 100 winkels en horecazaken in het centrum van Veenendaal.’

Lees verder

Puzzel je mee?

Op woensdag 20 december staan er twee Scheepjeshof-puzzels in De Rijnpost, waar mooie prijzen mee te winnen zijn. We trekken uit alle goede oplossingen namelijk PER puzzel 19 prijswinnaars. Het prijzenpakket bestaat uit Twinkelingen: de Veenendaalse cadeaubon die je bij meer dan 100 winkels en horecagelegenheden in Veenendaal kunt besteden

Lees verder

Kerstmarkt 16 + 18 t/m 23 december

Bezoek op 16 en op 18 t/m 23 december dagelijks tussen 10 en 16 uur de ruim 20 kramen op de overdekte Kerstmarkt in De Scheepjeshof. Er is ruime keuze uit allerlei kerstcadeautjes, woondecoraties, sieraden, kleding, handgemaakte spullen zoals kerstlichtjes en nog veel meer. Met iedere dag nieuw aanbod, dus mis niks en kom iedere dag gezellig en comfortabel shoppen!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Koekjes en chocolademelk

We hebben weer duizenden pakken koekjes meegegeven tijdens de uitdeelactie op zaterdag 16 december. En of het nog niet genoeg was: we schonken ook gratis héél veel liters warme chocolademelk: een opkikker die zeer gewaardeerd werd.

Lees verder

Op de foto met de ScheepjeshofBeer!

Ga op de foto met de enige echte Scheepjeshof LichtjesBeer en zet de foto op Facebook. Vergeet niet Scheepjeshof te taggen! En wie weet win jij een leuke prijs. Je kunt je foto’s plaatsen tot en met 31 december 2023. In januari maken we de prijswinnaars bekend. Je kunt de foto ook hier toevoegen Beer

Lees verder

Alle kramen verhuurd!

Op zaterdag 16 december 2023 en van maandag 18 tot en met zaterdag 23 december 2023 vindt weer de overdekte Kerstmarkt plaats in De Scheepjeshof. Alle ruim 20 kramen zijn verhuurd! Dat betekent dat u iedere dag nieuw aanbod vindt, want de meeste kraamhouders staan er 1 of 2 dagen.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Sint bezoekt Scheepjeshof

Hoog bezoek op zaterdag 18 november: Sinterklaas kwam persoonlijk langs bij de uitdeeelkraam in De Scheepjeshof. Hij was aangenaam verrast dat ook dit jaar ons winkelcentrum hem een handje helpt, door zelf weer overheerlijke speculaaspoppen uit te delen. Welkom Sinterklaas en kom de komende weken vooral ook bij ons uw inkopen doen!

Lees verder

Wie zoet is…..

…. krijgt lekkers! Traditiegetrouw helpen we Sinterklaas weer graag met uitdelen.Iedereen die in De Scheepjeshof inkopen doet, naar de kapper gaat of de horeca bezoekt krijgt een lekker speculaaspop mee. We zijn 18 november gestart en we blijven uitdelen zolang de voorraad strekt. En we denken de komende week nog wel een paar dagen door te kunnen gaan.!

Lees verder

Welkom Speculaaspop!

O nee, welkom Sinterklaasje! Of….?? Op zaterdag 18 november kan het allebei want 1) Sinterklaas komt weer naar Veenendaal! En 2) de winkeliers van De Scheepjeshof beginnen die ochtend al om 9 uur met het uitdelen van speculaaspoppen. En we verwachten dat we daar in de week na de intocht nog wel even mee door kunnen gaan, net zolang tot alle koeken op zijn.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal