Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Ook wij vieren Veenendaal Pride

Op zaterdag 22 juni zijn er diverse activiteiten in het kader van Veenendaal Pride. Winkelstad Veenendaal heeft regenboogvlaggen opgehangen in het centrum. Zelf voegen wij als winkelcentrum Scheepjeshof ook graag een kleurrijk accent toe met deze regenboogballonnen. Laten we samen vieren dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn!

Lees verder

Alle kramen verhuurd!

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024 organiseert winkelcentrum De Scheepjeshof een overdekte markt voor tweedehands Boeken – Platen – DVD’s – (Bord)spellen – Games. Alle kramen zijn verhuurd! U kunt wel vast reserveren voor de Boekenmarkt op 25 en 26 oktober door te mailen naar info@descheepjeshof.nl.

Lees verder

Boeken-, platen-, games- en spellenmarkt

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024 organiseert winkelcentrum De Scheepjeshof een overdekte markt voor tweedehands Boeken – Platen – DVD’s – (Bord)spellen – Games. Van 10 tot 16 uur kunt u bij de meer dan 20 kramen, verspreid over het hele winkelcentrum, leuke koopjes scoren!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Wie op zaterdag 15 juni inkopen deed in winkelcentrum De Scheepjeshof kreeg een heerlijke traktatie cadeau: een ’tegeltje’ van chocola. “Onze klanten zijn het hart van Scheepjeshof, en we willen hen graag regelmatig iets extra’s geven om onze waardering te tonen,” aldus André de Koning, voorzitter van de winkeliersvereniging. “De chocolade tegeltjes waren een leuke en smakelijke manier om hen te verrassen.”

Lees verder

15 juni Vaderdag-actie

Verras vader extra! Kom zaterdag 15 juni inkopen doen in De Scheepjeshof waar u vanaf 9 uur bij besteding van € 5 een leuk én lekker cadeautje krijgt. Gratis en voor niks! Max. 1 cadeautje per winkel per betalende klant. Wacht niet te lang, want OP=OP!

Lees verder

11 mei gratis plantjes

Terwijl de oranje Koningsplantjes nog in volle bloei staan, kunt u op 11 mei weer nieuwe plantjes bemachtigen in De Scheepjeshof. Vanaf 9 uren delen we fleurige Kalanchoë’s uit bij besteding van minimaal € 5. U krijgt in iedere winkel, kapperszaak of horecagelegenheid zo’n leuke plant mee – zolang de voorraad strekt. Dus doe uw inkopen in meerdere winkels, zodat u met een arm vol plantjes naar huis gaat!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Koningsdag 2024

Op zaterdag 27 april kunt u in De Scheepjeshof van 8.00 – 18.00 uur terecht bij de Dekamarkt. Voor de echte Italiaanse delicatessen is Piretti geopend van 10.00 – 17.00 uur. Toko Veenendaal serveert heerlijke broodjes buikspek en saté van de bbq. De andere zaken zijn gesloten. Fijne Koningsdag gewenst!

Lees verder

Scheepjeshof kleurt Veenendaal oranje

Bij de kappers, in de winkels of in de horeca: overal in de Scheepjeshof kreeg je op 20 april een feestelijke oranje Kalanchoë mee bij besteding van € 5. Vele duizenden plantjes gingen mee naar huis, dankzij deze extra uitdeelactie van het winkelcentrum in de aanloop naar Koningsdag. De langbloeiende vetplantjes kunnen zowel binnen als buiten neergezet worden en zo kleurt dankzij de Scheepjeshof Veenendaal vast een beetje oranje.

Lees verder

Gratis oranje plantjes

Je kunt nooit te vroeg in een feeststemming komen! Daarom delen we op zaterdag 20 april leuke oranje Koningsplantjes uit bij besteding van € 5 of meer in de horecagelegenheden, bij de kappers en in de winkels van De Scheepjeshof. We starten om 9 uur en blijven uitdelen zolang de voorraad strekt!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!