Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Volg de looproutes!

In het winkelcentrum staat in rood-witte belettering duidelijk aangegeven welke looproute u moet aanhouden. De paden zijn zo breed dat u ruimschoots 1,5 meter afstand kunt houden als u de aanwijzingen opvolgt. Ook in de winkels zijn looproutes en beschermingsmiddelen geplaatst, zodat iedereen veilig kan winkelen.

Lees verder

Toiletten geopend

Ook in deze Corona-tijd zijn de toiletten in De Scheepjeshof tijdens winkeluren (ma – vrij van 10-18 uur en za van 10-17 uur) geopend én worden ze continu hygiënisch schoon gehouden. U zult wel soms even moeten wachten, om anderhalve meter afstand te kunnen houden van andere toiletbezoekers.

Lees verder

Openingstijden winkels

Met uitzondering van de horecazaken (helaas) zijn alle winkels in De Scheepjeshof geopend. Het kan zijn dat er aangepaste openingstijden worden gehanteerd, dus controleer dat voor vertrek op de website van de winkel die u wilt bezoeken. U bent welkom! Hou wel consequent 1,5 meter afstand van anderen. Ook bij de betaalautomaat van de parkeergarage, ook bij het pakken van een winkelkarretje – altijd en overal!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Geen KinderKleedjesMarkt 21 maart

Helaas zien wij ons genoodzaakt om – conform de richtlijnen van de RIVM – in het belang van ieders gezondheid de KinderKleedjesMarkt van 21 maart te annuleren. Wij vinden dit, net als u waarschijnlijjk, bijzonder jammer, maar we nemen uiteraard wel onze verantwoordelijkheid in deze bijzondere situatie.

Lees verder

Boekenmarkt 22 februari

Streekromans, thrillers, historische romans, stripboeken, jeugd- en kinderboeken, fictie en non-fictie, autografieën en biografieën, literatuur en liefdesromannetjes: op zaterdag 22 februari stonden er weer veel kramen vol tweedehands boeken klaar voor de liefhebbers. Er werd weer goed verkocht!

Lees verder

Gratis rookworst

De winkeliers van de Scheepjeshof trakteerden op zaterdag 8 februari op een lekker stuk warme rookworst. Zomaar, omdat dit het winkelen gezelliger maakt. Dat deze ‘kleine’ uitdeelactie in de smaak viel, was duidelijk. De klanten namen graag de rookworst in ontvangst van het vrolijke uitdeelteam.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Boeken verkopen?

Geef uw boeken een tweede leven en verkoop ze op de overdekte Boekenmarkt in De Scheepjeshof op zaterdag 22 februari 2020. U kunt een kraam huren voor € 15 of zelf een tafel plaatsen voor € 10 en de hele dag uw boeken te koop aanbieden. Reserveer uw plek door een e-mail te sturen naar info@descheepjeshof.nl.

Lees verder

Handmade & Hobbymarkt

Op zaterdag 25 januari barstte De Scheepjeshof van de creativiteit! Tijdens de Handmade & Hobbymarkt stonden er in het winkelcentrum meer dan 20 kramen vol zelfgemaakte spulletjes. Van mooie sieraden tot poppenkleertjes en van handgemaakte wenskaarten tot keramiek. Voor jong en oud waren hier leuke en unieke presentjes te vinden!

Lees verder

30 + 31 dec oliebollen

Op maandag 30 en dinsdag 31 december staat de oliebollenkraam weer in de Scheepjeshof! De vrijwillige brandweer Rhenen-Achterberg heeft traditiegetrouw weer heerlijke oliebollen en appelbeignets gebakken. Op Oudejaarsdag delen we de oliebollen ook weer uit.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!