Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Een aantal ochtenden gratis parkeren

Nu we eindelijk weer kunnen winkelen, is het zaak dit zo veilig mogelijk te blijven doen. Met een positieve actie willen we het bezoek aan het centrum van Veenendaal zo goed mogelijk spreiden. Op 19, 20 en 21 mei, 26, 27 en 28 mei en op 2, 3 en 4 juni staat de slagboom van parkeergarage De Scheepjeshof open tussen 9.30 en 12.30 uur. In dat tijdvak kunt u dus GRATIS parkeren.

Lees verder

Hoofdprijzen uitgereikt

Nadat eerder al vele tientallen weekprijzen waren gevallen in de Shop & Winactie van winkelcentrum De Scheepjeshof, zijn deze week de hoofdprijswinnaars bekendgemaakt. Esmeralda Brouwer, Gerda Slim, Herbert Form, Carla de Jong en Jan van de Brink wonnen de tweede prijs en kregen ieder Twinkelingen ter waarde van € 50. De hoofdprijs t.w.v. € 250 kwam terecht bij Corrie van Kruistum.

Lees verder

Winkelen op afspraak

Wat fijn dat we u weer kunnen ontvangen in de diverse winkels in De Scheepjeshof. U moet wel per winkel minimaal 4 uur van tevoren een afspraak maken! Ga naar www.descheepjeshof.nl/winkels en klik op de winkel die u wilt bezoeken voor de contactgegevens óf kijk op de Facebook pagina van de desbetreffende winkel.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Laatste week Shop & Win actie!

U krijgt tot en met zaterdag 13 maart een kanskaart bij uw aankopen. En u heeft tot en met woensdag 17 maart de tijd om uw ingevulde kanskaart in de inleverton te doen. Daarna vindt de trekking plaats van de laatste weekprijzen. Alle ingeleverde kanskaarten dingen ook mee naar de hoofdprijzen, dus vergeet niet ze tijdig in te leveren!

Lees verder

Shop & Win actie verlengd

Nu alleen de essentiële winkels open mogen blijven, hebben we besloten de Shop & Win actie voorlopig te verlengen. We blijven dus wekelijks 5 mensen blij maken met een Twinkeling van € 10, die ze ná de lockdown kunnen ophalen bij de Cigo. U hoort nog tot wanneer de actie loopt en wanneer de trekking van de hoofdprijzen plaatsvindt.

Lees verder

Shop & Win actie

Bij iedere aankoop in De Scheepjeshof krijgt u een kanskaart. Vul uw naam en mailadres in en doe de kanskaart in één van de vier rode inlevertonnen die in het winkelcentrum staan. Ga dan naar www.facebook.com/scheepjeshof en volg ons. Iedere week trekken we op maandag uit de kanskaarten die op zaterdag om 20.00 uur zijn ingeleverd, 5 winnaars van een Twinkeling. Op 4 januari 2021 trekken we uit alle kanskaarten 5 prijzen van € 50 en een hoofdprijs van € 250.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Maak een bereleuke selfie!

Ga ook gezellig met deze lichtjes-beer op de foto en wie weet win je een Twinkeling t.w.v. € 10. Plaats je foto op Facebook en tag Scheepjeshof. Iedere vrijdagochtend kiezen we de leukste selfie of foto van de afgelopen week uit en plaatsen deze op onze website en Facebookpagina. Ben je winnaar, haal dan je Twinkeling op bij Cigo. Dit zijn de actievoorwaarden:

Lees verder

Tot 9 december onderhoud hellingbaan

Komende weken wordt er onderhoud gepleegd aan de hellingbaan vanuit de parkeergarage naar het winkelcentrum. Hierdoor zal tot en met 9 december de hellingbaan van beneden naar boven stilstaan. U kunt wel met uw volle karretje naar beneden. De parkeergarage blijft tevens goed bereikbaar via de lift (tussen lunchroom De Belevenis en Florale).Excuses voor het ongemak en we hopen op uw begrip.

Lees verder

Nieuw: Florale Hair & Beauty

Wie zichzelf het allerbeste gunt, komt naar de nieuwe winkel Florale Hair & Beauty. Want hier vind je een breed assortiment professionele verzorgingsproducten. Kom gauw kijken waarom Florale een welkome toevoeging is aan winkelcentrum De Scheepjeshof!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal