Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Kraam Kerstmarkt huren?

We willen dit jaar weer een gezellige Kerstmarkt organiseren van 22 t/m 31 december (met uitzondering van Eerste en Tweede Kerstdag). U kunt per dag een kraam huren om in ons overdekte winkelcentrum van 10 – 16 uur toepasselijke artikelen te verkopen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kost een kraam € 10 per dag en op vrijdag en zaterdag € 25 per dag.
U kunt zich aanmelden door

Lees verder

Op de foto met de beer!

De beer is er weer! Maar hij vindt het niet zo gezellig om in zijn eentje te zitten. Maak daarom een leuke foto van jezelf, je kinderen, je partner, buren, vriend, vriendin, familie of vriendengroep met onze lichtjesbeer. Plaats de foto op Facebook en tag Scheepjeshof. In januari verloten we leuke prijzen onder de inzenders!

Lees verder

Speculaaspopjes vanaf 12 november

Hij komt, hij komt… die lieve goede Sint. En hij brengt dit jaar weer dozen en dozen vol speculaaspopjes mee. De winkeliers en de horeca in De Scheepjeshof delen ze weer graag uit. Vanaf zaterdag 12 november bij iedere aankoop. En ze blijven uitdelen totdat alle dozen leeg zijn….

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Weer duizenden planten uitgedeeld

Het was afgelopen zaterdag weer extra gezellig in De Scheepjeshof, waar enkele duizenden Chrysanten uitgedeeld werden. Iedere klant die minimaal € 5 besteedde bij een winkel of horecagelegenheid, kreeg zo’n rijk bloeiende herfstplant cadeau. Dat leverde uiteraard veel vrolijke gezichten op! En de volgende uitdeelactie staat alweer op stapel: heerlijke speculaaspopjes bij de intocht van Sinterklaas volgende maand.

Lees verder

Ze zijn er weer: gratis Chrysanten

Op zaterdag 8 oktober delen de winkeliers in de Scheepjeshof weer royaal uit: duizenden Chrysanten staan klaar om gratis weggegeven te worden. Wie € 5 of meer besteedt krijgt per winkel of horecagelegenheid een mooie plant mee. Fleur ook je herfst op en doe zaterdag je inkopen in De Scheepjeshof. Kom op tijd want op = op!

Lees verder

Prijswinnaars Zomer Puzzelkrant

Gezien het grote aantal inzendingen hebben heel veel mensen plezier beleefd aan de twee puzzels die De Scheepjeshof had geplaatst in de Zomer Puzzelkrant van de Rijnpost. Er waren mooie prijzen: 10 puzzelaars kregen een Twinkeling t.w.v. € 10 en één hoofdprijswinnaar werd blij gemaakt met maar liefst 10 exemplaren van deze Veenendaalse cadeaubon. En dat was nog niet alles!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Inside the City Run door Scheepjeshof

Op 17 september kwamen de deelnemers aan de vierde editie van Inside the City Run ook door winkelcentrum De Scheepjeshof. De lopers kwamen in kleine groepjes en in laag tempo door het winkelcentrum en bezochten ook locaties zoals het gemeentehuis, molen De Vriendschap en de Ritmeesterfabriek. De finish was net als de start bij Theater Lampegiet en daar ontvingen de deelnemers nog een rugtasje van De Scheepjeshof met inhoud.

Lees verder

Puzzel (weer) mee!

In de speciale Puzzelkrant die 20 juli in de Rijnpost verschijnt, staan twee puzzels van de Scheepjeshof: een woordzoeker en een kruiswoordraadsel. Doe mee met beide puzzels, gooi uw oplossingen in de inlevertonnen en maak kans op mooie prijzen, zoals goedgevulde Dekamarkt boodschappentassen t.w.v. € 50 of Twinkelingen t.w.v. € 100.

Lees verder

Hoofdprijs Fotopuzzel

Nadat eerst al tien winnaars blij gemaakt waren met een Twinkeling van € 10, ontvingen vijf winnaars ieder 5 Twinkelingen. Daarna was de beurt aan de winnaar van de Hoofdprijs: Ria Veenvliet. Zij ontving uit handen van André de Koning namens de winkeliersvereniging Twinkelingen ter waarde van € 100.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal