Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Gezellig en smakelijk Pasen!

‘Eieren duurder dan ooit’ kopten afgelopen week de kranten. Des te beter beviel de uitdeelactie van winkelcentrum De Scheepjeshof op zaterdag 8 april: iedere betalende klant die € 5 of meer had besteed in een winkel, horecazaak of bij een kapper kreeg een doosje met 6 eieren gratis mee naar huis. Er werden op deze zonnige zaterdag voor Pasen maar liefst 18.000 eieren weggegeven. De Scheepjeshof wenst dan ook iedereen een gezellig en smakelijk Pasen!

Lees verder

Gratis eieren Scheepjeshof

Kom zaterdag 8 april op tijd uw Paasinkopen doen in De Scheepjeshof! Bij besteding van € 5 of meer ontvangt u in iedere winkel namelijk een doosje met 6 eieren. Dus shopt u bij meerdere winkels, dan krijgt u telkens een doosje eieren gratis! Dat maakt het winkelen natuurlijk extra aantrekkelijk! Kom wel op tijd, want OP = OP!

Lees verder

Lunchroom Little Duck

Lunchroom De Belevenis is overgenomen en de zaak zal van 1 t/m 4 april gesloten zijn. Op 5 april opent Lunchroom Little Duck met een nieuwe ambiance, maar wel met bekende gezichten: het personeel is overgenomen door de eigenaren van De Duck. Uiteraard wensen we Kevin en Theresia het allerbeste toe!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Duizenden zakken appels uitgedeeld

De uitdeel-kanjers van winkelcentrum De Scheepjeshof hadden het op 11 maart weer druk: iedere betalende klant kreeg die zaterdag een zak met heerlijke Elstar appels mee namelijk. Uit drie enorme bakken met appels vulden de dames onvermoeibaar de tasjes en maakten ze de klanten blij. Voorzitter van de winkeliersvereniging André de Koning: ‘Veel winkeliers delen… Lees verder

Lees verder

Winnaars foto-actie Beer

Op 11 maart konden vijf gelukkig winnaars de de Foto-actie met de Lichtjesbeer een leuke prijs ophalen: twee Twinkelingen (de Veenendaalse cadeaubon die u kunt besteden in meer dan 100 winkels en horecagelegenheden) à € 10 om mee te shoppen. Plus een cadeaubon van lunchroom De Belevenis om met twee personen koffie of thee met gebak te gebruiken. Voor de kinderen zaten er nog chocolade paashazen in het cadeau-tasje en een zak paaseitjes.

Lees verder

Gratis appels op 11 maart

We organiseren op zaterdag 11 maart 2023 een extra uitdeelactie. Wie die dag inkopen doet in ons winkelcentrum, er naar de kapper gaat of de horeca bezoekt, krijgt gratis heerlijke Elstar appels mee. Vanaf 9 uur worden deze lekkere Hollandse appels uitgedeeld zolang de voorraad strekt. Dus zorg dat u er op tijd bij bent!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Winnaars Kerstpuzzels!

Tijdens de afgelopen kerstperiode is er massaal gepuzzeld in Veenendaal. Afgelopen zaterdag mochten de winnaars de prijzen in ontvangst nemen bij Lunchroom de Belevenis in De Scheepjeshof. Op de foto ziet u de gelukkige winnaars van De Scheepjehof-puzzel. In totaal gingen bijna 40 mensen met een prijs naar huis.

Lees verder

Mooie prijzen te winnen!

Na het succes van onze vorige puzzels in de Rijnpost hebben we weer een leuke puzzelactie bedacht, nu samen met Winkelstad en Passage/Corridor. In de Rijnpost van 21 december staat een katern Veense Kerst Puzzel met daarin drie puzzels. Iedere puzzel heeft een zéér aantrekkelijk prijzenpakket, waaronder per puzzel zelfs drie hoofdprijzen: Twinkelingen ter waarde van € 250! In totaal zijn er 117 prijzen te winnen!

Lees verder

Kerstmarkt vanaf 22 december

Kom van 22 t/m 24 december en van 27 t/m 31 december van 10.00 tot 16.00 extra gezellig shoppen in De Scheepjeshof, want onze overdekte Kerstmarkt is er weer. Met sieraden, (kinder)kleding, bijzondere decoratie-artikelen, brocante, speelgoed, kerstcadeautjes, curiosa, puzzels, Tupperware, schilderijen en nog veel meer. Per dag een wisselend aanbod, dus maak dagelijks een rondje Scheepjeshof!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal