Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Kramen Kerstmarkt te huur

Van 18 t/m 28 december vindt de overdekte Kerstmarkt 2024 plaats in winkelcentrum De Scheepjeshof (op zondag en kerstdagen gesloten). Heb je leuke kerstdecoraties of cadeau-artikelen te koop? Huur dan snel één of meer kramen. Deze dagen zijn er nog kramen beschikbaar: 18, 19, 23, 24, 27 en 28 december.

Lees verder

Kramen te huur Boeken-Platen-Spellenmarkt 25 en 26 oktober

Overdekte Boeken-Platen-Spellenmarkt op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober. Wil jij ook een kraam huren? Er zijn er nog een paar beschikbaar op vrijdag 25 oktober. Mail dus snel naar info@DeScheepjeshof.nl en geef aan of je met 1 of 2 kramen wilt staan. Een kraam kost slechts een tientje per dag, dus die heb je snel terugverdiend. En de rest… is winst! Wacht niet te lang, want vol=vol!

Lees verder

Het was goed zaken doen!

Er werden op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni goede zaken gedaan bij de ruim 20 kramen in de Scheepjeshof, waar boeken, platen, DVD’s en spellen te koop werden aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Alle reden voor veel mensen om eens flink in te slaan. Diverse kraamhouders hebben dan ook al ingetekend voor de Boekenmarkt op 25 en 26 oktober. Interesse in een kraam? Mail naar info@DeScheepjeshof.nl

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Boeken-, platen-, games- en spellenmarkt

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024 organiseert winkelcentrum De Scheepjeshof een overdekte markt voor tweedehands Boeken – Platen – DVD’s – (Bord)spellen – Games. Van 10 tot 16 uur kunt u bij de meer dan 20 kramen, verspreid over het hele winkelcentrum, leuke koopjes scoren!

Lees verder

Ook wij vieren Veenendaal Pride

Op zaterdag 22 juni zijn er diverse activiteiten in het kader van Veenendaal Pride. Winkelstad Veenendaal heeft regenboogvlaggen opgehangen in het centrum. Zelf voegen wij als winkelcentrum Scheepjeshof ook graag een kleurrijk accent toe met deze regenboogballonnen. Laten we samen vieren dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn!

Lees verder

Alle kramen verhuurd!

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024 organiseert winkelcentrum De Scheepjeshof een overdekte markt voor tweedehands Boeken – Platen – DVD’s – (Bord)spellen – Games. Alle kramen zijn verhuurd! U kunt wel vast reserveren voor de Boekenmarkt op 25 en 26 oktober door te mailen naar info@descheepjeshof.nl.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Wie op zaterdag 15 juni inkopen deed in winkelcentrum De Scheepjeshof kreeg een heerlijke traktatie cadeau: een ’tegeltje’ van chocola. “Onze klanten zijn het hart van Scheepjeshof, en we willen hen graag regelmatig iets extra’s geven om onze waardering te tonen,” aldus André de Koning, voorzitter van de winkeliersvereniging. “De chocolade tegeltjes waren een leuke en smakelijke manier om hen te verrassen.”

Lees verder

15 juni Vaderdag-actie

Verras vader extra! Kom zaterdag 15 juni inkopen doen in De Scheepjeshof waar u vanaf 9 uur bij besteding van € 5 een leuk én lekker cadeautje krijgt. Gratis en voor niks! Max. 1 cadeautje per winkel per betalende klant. Wacht niet te lang, want OP=OP!

Lees verder

11 mei gratis plantjes

Terwijl de oranje Koningsplantjes nog in volle bloei staan, kunt u op 11 mei weer nieuwe plantjes bemachtigen in De Scheepjeshof. Vanaf 9 uren delen we fleurige Kalanchoë’s uit bij besteding van minimaal € 5. U krijgt in iedere winkel, kapperszaak of horecagelegenheid zo’n leuke plant mee – zolang de voorraad strekt. Dus doe uw inkopen in meerdere winkels, zodat u met een arm vol plantjes naar huis gaat!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!