Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Openingstijden winkels

Vanwege de Coronacrisis zijn de horecagelegenheden en kappers op last van de Rijksoverheid gesloten. Winkels mogen hun eigen beleid bepalen. Dat betekent ook in De Scheepjeshof dat iedere winkel zelf bepaalt óf deze open is en zo ja, op welke tijdstippen. Voordat u besluit de deur uit te gaan – en doet u dat zo min mogelijk – kijkt u dan eerst op de website van de winkel die u wilt bezoeken. Voor alle winkelbezoek geldt: houd consequent 1,5 meter afstand van anderen. Ook bij de betaalautomaat van de parkeergarage, ook bij het pakken van een winkelkarretje – altijd en overal!

Lees verder

Geen KinderKleedjesMarkt 21 maart

Helaas zien wij ons genoodzaakt om – conform de richtlijnen van de RIVM – in het belang van ieders gezondheid de KinderKleedjesMarkt van 21 maart te annuleren. Wij vinden dit, net als u waarschijnlijjk, bijzonder jammer, maar we nemen uiteraard wel onze verantwoordelijkheid in deze bijzondere situatie.

Lees verder

Boekenmarkt 22 februari

Streekromans, thrillers, historische romans, stripboeken, jeugd- en kinderboeken, fictie en non-fictie, autografieën en biografieën, literatuur en liefdesromannetjes: op zaterdag 22 februari stonden er weer veel kramen vol tweedehands boeken klaar voor de liefhebbers. Er werd weer goed verkocht!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Gratis rookworst

De winkeliers van de Scheepjeshof trakteerden op zaterdag 8 februari op een lekker stuk warme rookworst. Zomaar, omdat dit het winkelen gezelliger maakt. Dat deze ‘kleine’ uitdeelactie in de smaak viel, was duidelijk. De klanten namen graag de rookworst in ontvangst van het vrolijke uitdeelteam.

Lees verder

Boeken verkopen?

Geef uw boeken een tweede leven en verkoop ze op de overdekte Boekenmarkt in De Scheepjeshof op zaterdag 22 februari 2020. U kunt een kraam huren voor € 15 of zelf een tafel plaatsen voor € 10 en de hele dag uw boeken te koop aanbieden. Reserveer uw plek door een e-mail te sturen naar info@descheepjeshof.nl.

Lees verder

Handmade & Hobbymarkt

Op zaterdag 25 januari barstte De Scheepjeshof van de creativiteit! Tijdens de Handmade & Hobbymarkt stonden er in het winkelcentrum meer dan 20 kramen vol zelfgemaakte spulletjes. Van mooie sieraden tot poppenkleertjes en van handgemaakte wenskaarten tot keramiek. Voor jong en oud waren hier leuke en unieke presentjes te vinden!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

30 + 31 dec oliebollen

Op maandag 30 en dinsdag 31 december staat de oliebollenkraam weer in de Scheepjeshof! De vrijwillige brandweer Rhenen-Achterberg heeft traditiegetrouw weer heerlijke oliebollen en appelbeignets gebakken. Op Oudejaarsdag delen we de oliebollen ook weer uit.

Lees verder

Duizenden Kerstbroden uitgedeeld

Op zaterdag 21 december deelden de winkeliers van de Scheepjeshof weer een heerlijk kerstbrood uit. Iedere betalende klant die € 5 of meer besteedde, kreeg zo’n lekker brood mee – zolang de voorraad strekte. Verder ging de Kerstman weer graag met iedereen op de foto. Ook de populaire levende kerststal werd drukbezocht en de Future Fellows verzorgden diverse optredens.

Lees verder

Kerstman en Future Fellows

De Kerstman en de Future Fellows zijn graag geziene gasten in de gezellige Scheepjeshof. Zowel op 14 als op 21 december zijn ze dan ook aanwezig! Terwijl het buiten regent en waait, kunt u hier comfortabel overdekt parkeren en winkelen. Ga een keertje op de foto met de Kerstman en luister naar de Future Fellows. Op zaterdag 21 december is ook de levende kerststal weer in de Scheepjeshof te vinden.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!