Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Eerste Boekenmarkt een succes

De eerste Boekenmarkt in De Scheepjeshof is in alle opzichten geslaagd. Er was een groot én gevarieerd aanbod, verspreid over maar liefst 27 stands. En er werden op 12 oktober flink wat van die boeken verkocht. Dus wie weet… volgend jaar weer?

Lees verder

Gratis Chrysanten 28 september

Het is weer zover: tijd voor de enige echte Scheepjeshof Uitdeelactie! Kom zaterdag 28 september gezellig shoppen. Bij besteding van € 5 of meer krijgt iedere betalende klant in elke winkel of horecagelegenheid een mooie Chrysant mee: Gratis natuurlijk! Kom op tijd want OP=OP!

Lees verder

Kramen te huur Boekenmarkt

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de overdekte Boekenmarkt plaats in winkelcentrum de Scheepjeshof. U kunt een prachtige, kant-en-klare, stevige kraam huren voor slechts € 15 of uw eigen tafel plaatsen voor € 10. Vol=vol, dus snel aanmelden bij Carien Home + Kado of bij Lunchroom De Belevenis.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

KinderKleedjesMarkt zaterdag 14 september

Heel veel speelgoed, spelletjes, puzzels en boeken wisselden zaterdag 14 september van eigenaar tijdens de bekende KinderKleedjesMarkt in winkelcentrum de Scheepjeshof. Twee keer per jaar organiseert de winkeliersvereniging van de Scheepjeshof nu deze happening, die in korte tijd razend populair is geworden

Lees verder

Comfortabel shoppen

Wist u al dat we van alle gemakken voorzien zijn? Parkeergarage direct onder het overdekte winkelcentrum, waar u niet alleen lekker kunt shoppen, naar de kapper gaan, een ijsje eten, lunchen of kunt genieten van koffie met gebak: er zijn ook hygiënisch schone toiletten. En alles is uitstekend toegankelijk voor mindervaliden.

Lees verder

Inschrijven KinderKleedjesMarkt

Op woensdag 11 september kunnen zo’n 65 mensen een plekje reserveren voor de KinderKleedjesMarkt. Je kunt hiervoor vanaf 13 uur terecht bij Carien Home + Kado. Zorg dat je op tijd bent! Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst en vol=vol.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Ook op maandagochtend geopend

Of je nu in Veenendaal of omgeving woont of hier in de buurt op vakantie bent: het is altijd leuk om lekker relaxt te shoppen, een bakje koffie te drinken of gezellig te lunchen…. Daarom zijn alle winkels en horecagelegenheden in winkelcentrum De Scheepjeshof in de periode vanaf 20 juli tot en met 1 september ook op maandag vanaf 9 uur geopend.

Lees verder

Uitdeelactie Vaderdag

Een handig klein schroeverdraaier setje met vier bitjes: dat kregen onze klanten cadeau op zaterdag 15 juni. Handig voor onderweg: in de (fiets)tas, auto, jaszak of op de camping. Of gewoon makkelijk om thuis bij de hand te hebben.

Lees verder

Moederdag uitdeelactie

Ze stonden weer klaar op zaterdag 11 mei a.s.: duizenden gezellige Geraniums. En ze vlogen de deur uit! Omdat je per winkel een plant mee kon krijgen, ging menigeen met meerdere planten naar huis! Het was weer een zeer gewaardeerde en supergeslaagde uitdeelactie.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!