Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Nieuw: Florale Hair & Beauty

Wie zichzelf het allerbeste gunt, komt naar de nieuwe winkel Florale Hair & Beauty. Want hier vind je een breed assortiment professionele verzorgingsproducten. Kom gauw kijken waarom Florale een welkome toevoeging is aan winkelcentrum De Scheepjeshof!

Lees verder

Winants zoekt verkoopmedewerkster

Winants schoenen in De Scheepjeshof zoekt een ervaren Verkoopmedewerkster voor de dinsdag- woensdag- en donderdagmiddag. Gemiddeld 15 uur per week. Interesse? Mail naar stepkou@hetnet.nl of loop even binnen in de winkel.

Lees verder

Nieuwe openingstijden

De gezondheid van publiek en winkeliers staat bij ons voorop en daarom vragen wij u rekening te houden met het volgende. Alle winkels, dus ook supermarkten Aldi en Boni, sluiten op vrijdagavond om 20.00 uur. De parkeergarage gaat vervolgens om 20.15 uur dicht. Ouderen en kwetsbaren kunnen bij Aldi en Boni terecht van 07.00 – 08.00 uur op maandag tot en met zaterdag.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Volg de looproutes!

In het winkelcentrum staat in rood-witte belettering duidelijk aangegeven welke looproute u moet aanhouden. De paden zijn zo breed dat u ruimschoots 1,5 meter afstand kunt houden als u de aanwijzingen opvolgt. Ook in de winkels zijn looproutes en beschermingsmiddelen geplaatst, zodat iedereen veilig kan winkelen.

Lees verder

Toiletten geopend

Ook in deze Corona-tijd zijn de toiletten in De Scheepjeshof tijdens winkeluren (ma – vrij van 10-18 uur en za van 10-17 uur) geopend én worden ze continu hygiënisch schoon gehouden. U zult wel soms even moeten wachten, om anderhalve meter afstand te kunnen houden van andere toiletbezoekers.

Lees verder

Openingstijden winkels

Met uitzondering van de horecazaken (helaas) zijn alle winkels in De Scheepjeshof geopend. Het kan zijn dat er aangepaste openingstijden worden gehanteerd, dus controleer dat voor vertrek op de website van de winkel die u wilt bezoeken. U bent welkom! Hou wel consequent 1,5 meter afstand van anderen. Ook bij de betaalautomaat van de parkeergarage, ook bij het pakken van een winkelkarretje – altijd en overal!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Geen KinderKleedjesMarkt 21 maart

Helaas zien wij ons genoodzaakt om – conform de richtlijnen van de RIVM – in het belang van ieders gezondheid de KinderKleedjesMarkt van 21 maart te annuleren. Wij vinden dit, net als u waarschijnlijjk, bijzonder jammer, maar we nemen uiteraard wel onze verantwoordelijkheid in deze bijzondere situatie.

Lees verder

Boekenmarkt 22 februari

Streekromans, thrillers, historische romans, stripboeken, jeugd- en kinderboeken, fictie en non-fictie, autografieën en biografieën, literatuur en liefdesromannetjes: op zaterdag 22 februari stonden er weer veel kramen vol tweedehands boeken klaar voor de liefhebbers. Er werd weer goed verkocht!

Lees verder

Gratis rookworst

De winkeliers van de Scheepjeshof trakteerden op zaterdag 8 februari op een lekker stuk warme rookworst. Zomaar, omdat dit het winkelen gezelliger maakt. Dat deze ‘kleine’ uitdeelactie in de smaak viel, was duidelijk. De klanten namen graag de rookworst in ontvangst van het vrolijke uitdeelteam.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!