Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Boekenmarkt 22 februari

Streekromans, thrillers, historische romans, stripboeken, jeugd- en kinderboeken, fictie en non-fictie, autografieën en biografieën, literatuur en liefdesromannetjes: op zaterdag 22 februari staan er weer veel kramen vol tweedehands boeken klaar voor de liefhebbers. De overdekte Boekenmarkt duurt van 9.30 – 17.00 uur.

Lees verder

Gratis rookworst

De winkeliers van de Scheepjeshof trakteerden op zaterdag 8 februari op een lekker stuk warme rookworst. Zomaar, omdat dit het winkelen gezelliger maakt. Dat deze ‘kleine’ uitdeelactie in de smaak viel, was duidelijk. De klanten namen graag de rookworst in ontvangst van het vrolijke uitdeelteam.

Lees verder

Boeken verkopen?

Geef uw boeken een tweede leven en verkoop ze op de overdekte Boekenmarkt in De Scheepjeshof op zaterdag 22 februari 2020. U kunt een kraam huren voor € 15 of zelf een tafel plaatsen voor € 10 en de hele dag uw boeken te koop aanbieden. Reserveer uw plek door een e-mail te sturen naar info@descheepjeshof.nl.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Handmade & Hobbymarkt

Op zaterdag 25 januari barstte De Scheepjeshof van de creativiteit! Tijdens de Handmade & Hobbymarkt stonden er in het winkelcentrum meer dan 20 kramen vol zelfgemaakte spulletjes. Van mooie sieraden tot poppenkleertjes en van handgemaakte wenskaarten tot keramiek. Voor jong en oud waren hier leuke en unieke presentjes te vinden!

Lees verder

30 + 31 dec oliebollen

Op maandag 30 en dinsdag 31 december staat de oliebollenkraam weer in de Scheepjeshof! De vrijwillige brandweer Rhenen-Achterberg heeft traditiegetrouw weer heerlijke oliebollen en appelbeignets gebakken. Op Oudejaarsdag delen we de oliebollen ook weer uit.

Lees verder

Duizenden Kerstbroden uitgedeeld

Op zaterdag 21 december deelden de winkeliers van de Scheepjeshof weer een heerlijk kerstbrood uit. Iedere betalende klant die € 5 of meer besteedde, kreeg zo’n lekker brood mee – zolang de voorraad strekte. Verder ging de Kerstman weer graag met iedereen op de foto. Ook de populaire levende kerststal werd drukbezocht en de Future Fellows verzorgden diverse optredens.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Kerstman en Future Fellows

De Kerstman en de Future Fellows zijn graag geziene gasten in de gezellige Scheepjeshof. Zowel op 14 als op 21 december zijn ze dan ook aanwezig! Terwijl het buiten regent en waait, kunt u hier comfortabel overdekt parkeren en winkelen. Ga een keertje op de foto met de Kerstman en luister naar de Future Fellows. Op zaterdag 21 december is ook de levende kerststal weer in de Scheepjeshof te vinden.

Lees verder

Kerstmarkt 14 december

Ook de Kerstman had het weer uitstekend naar zijn zin tijdens de Kerstmarkt in de Scheepjeshof. Verder traden de Future Fellows op met sfeervolle liedjes. Zowel in de winkels als bij de kerstkramen waren er genoeg leuke, lekkere, verrassende en betaalbare kerstcadeautjes te vinden.

Lees verder

Sint en Scheepjeshof deelden uit

Terwijl menig kinderhandje gevuld werd met pepernoten, kregen tijdens de intocht van de Sint alle grote en kleine mensen bij iedere aankoop in De Scheepjeshof een heerlijke speculaaspop: gratis. Wat dat betreft lijken de winkeliers van De Scheepjeshof sprekend op Sinterklaas: ze delen ook graag uit!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!