Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Mooie prijzen te winnen!

Na het succes van onze vorige puzzels in de Rijnpost hebben we weer een leuke puzzelactie bedacht, nu samen met Winkelstad en Passage/Corridor. In de Rijnpost van 21 december staat een katern Veense Kerst Puzzel met daarin drie puzzels. Iedere puzzel heeft een zéér aantrekkelijk prijzenpakket, waaronder per puzzel zelfs drie hoofdprijzen: Twinkelingen ter waarde van € 250! In totaal zijn er 117 prijzen te winnen!

Lees verder

Kerstmarkt vanaf 22 december

Kom van 22 t/m 24 december en van 27 t/m 31 december van 10.00 tot 16.00 extra gezellig shoppen in De Scheepjeshof, want onze overdekte Kerstmarkt is er weer. Met sieraden, (kinder)kleding, bijzondere decoratie-artikelen, brocante, speelgoed, kerstcadeautjes, curiosa, puzzels, Tupperware, schilderijen en nog veel meer. Per dag een wisselend aanbod, dus maak dagelijks een rondje Scheepjeshof!

Lees verder

Kraam Kerstmarkt huren?

We willen dit jaar weer een gezellige Kerstmarkt organiseren van 22 t/m 31 december (met uitzondering van Eerste en Tweede Kerstdag). U kunt per dag een kraam huren om in ons overdekte winkelcentrum van 10 – 16 uur toepasselijke artikelen te verkopen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kost een kraam € 10 per dag en op vrijdag en zaterdag € 25 per dag.
U kunt zich aanmelden door

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

17 december gratis kerstbrood

Of u nu een huis vol visite krijgt met Kerst of gewoon uzelf lekker wilt verwennen: op zaterdag 17 december krijgt iedereen die € 5 of meer besteedt bij iedere winkel in De Scheepjeshof een gratis kerstbrood mee. Het uitdelen begint om 8.30 uur en duurt zolang de voorraad strekt. Er zijn duizenden kerstbroden ingekocht, maar zoals altijd geldt: OP = OP!

Lees verder

Op de foto met de beer!

De beer is er weer! Maar hij vindt het niet zo gezellig om in zijn eentje te zitten. Maak daarom een leuke foto van jezelf, je kinderen, je partner, buren, vriend, vriendin, familie of vriendengroep met onze lichtjesbeer. Plaats de foto op Facebook en tag Scheepjeshof. In januari verloten we leuke prijzen onder de inzenders!

Lees verder

Speculaaspopjes vanaf 12 november

Hij komt, hij komt… die lieve goede Sint. En hij brengt dit jaar weer dozen en dozen vol speculaaspopjes mee. De winkeliers en de horeca in De Scheepjeshof delen ze weer graag uit. Vanaf zaterdag 12 november bij iedere aankoop. En ze blijven uitdelen totdat alle dozen leeg zijn….

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Weer duizenden planten uitgedeeld

Het was afgelopen zaterdag weer extra gezellig in De Scheepjeshof, waar enkele duizenden Chrysanten uitgedeeld werden. Iedere klant die minimaal € 5 besteedde bij een winkel of horecagelegenheid, kreeg zo’n rijk bloeiende herfstplant cadeau. Dat leverde uiteraard veel vrolijke gezichten op! En de volgende uitdeelactie staat alweer op stapel: heerlijke speculaaspopjes bij de intocht van Sinterklaas volgende maand.

Lees verder

Ze zijn er weer: gratis Chrysanten

Op zaterdag 8 oktober delen de winkeliers in de Scheepjeshof weer royaal uit: duizenden Chrysanten staan klaar om gratis weggegeven te worden. Wie € 5 of meer besteedt krijgt per winkel of horecagelegenheid een mooie plant mee. Fleur ook je herfst op en doe zaterdag je inkopen in De Scheepjeshof. Kom op tijd want op = op!

Lees verder

Prijswinnaars Zomer Puzzelkrant

Gezien het grote aantal inzendingen hebben heel veel mensen plezier beleefd aan de twee puzzels die De Scheepjeshof had geplaatst in de Zomer Puzzelkrant van de Rijnpost. Er waren mooie prijzen: 10 puzzelaars kregen een Twinkeling t.w.v. € 10 en één hoofdprijswinnaar werd blij gemaakt met maar liefst 10 exemplaren van deze Veenendaalse cadeaubon. En dat was nog niet alles!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal