Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuws

Bloembollen uitdeelactie 6 november

November is dé maand om bloembollen te planten! Daarom delen we in De Scheepjeshof op zaterdag 6 november tasjes met bloembollen uit. De plantinstructie staat op de bijgeleverde kaart. U ontvangt max. 1 tasje bloembollen (tulpen of narcissen) per betalende klant per winkel of horecagelegenheid, bij besteding van € 5 of meer.

Lees verder

Werk in uitvoering

Op maandag 8 november 2021 wordt gestart met de aanleg van een derde rollenbaan vanuit/naar de parkeergarage. De bestaande rollenbanen blijven gewoon in gebruik dus parkeergarage en winkelcentrum blijven prima toegankelijk!! Toch kan er enige (geluids)hinder ontstaan door de werkzaamheden, die een paar maanden gaan duren. We hopen op uw begrip

Lees verder

We delen weer uit!

De Scheepjeshof start weer met haar befaamde uitdeelacties!. Te beginnen op zaterdag 9 oktober 2021, wanneer iedere betalende klant * een mooie Chrysant cadeau krijgt bij besteding van € 5 of meer. Zolang de voorraad strekt!

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Contactloos betalen toiletten

Met ingang van vrijdag 24 september kunt u voor het gebruik van de toiletten in De Scheepjeshof contactloos betalen. Zo maken we het u nog makkelijker om coronaproof gebruik te maken van deze gewaardeerde – en altijd schone – voorziening. Graag tot ziens in De Scheepjeshof!

Lees verder

Prijzen uitgereikt Kras & Winweken

Om de coronaversoepelingen te vieren en je hartelijk welkom terug te heten in het centrum startte Winkelstad Veenendaal van 11 juni t/m 3 juli met de ‘’Leuk je weer te zien win-weken’’. Zo kreeg je bij besteding van 10 euro of meer bij winkels en horeca in het centrum een gratis kraskaart voorzien van unieke… Lees verder

Lees verder

Kras & win mooie prijzen

Besteed 10 euro bij een winkel of horecagelegenheid in Winkelstad Veenendaal en u krijgt van 11 juni t/m 3 een gratis kraskaart. Daarmee kunt u mooie prijzen winnen tijdens deze ‘Leuk je weer te zien’-winweken. Ook winkelcentrum De Scheepjeshof doet enthousiast mee, want we zijn superblij u allemaal weer te zien! Kijk op www.winwekenwinkelstad.nl .

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Een aantal ochtenden gratis parkeren

Nu we eindelijk weer kunnen winkelen, is het zaak dit zo veilig mogelijk te blijven doen. Met een positieve actie willen we het bezoek aan het centrum van Veenendaal zo goed mogelijk spreiden. Op 19, 20 en 21 mei, 26, 27 en 28 mei en op 2, 3 en 4 juni staat de slagboom van parkeergarage De Scheepjeshof open tussen 9.30 en 12.30 uur. In dat tijdvak kunt u dus GRATIS parkeren.

Lees verder

Hoofdprijzen uitgereikt

Nadat eerder al vele tientallen weekprijzen waren gevallen in de Shop & Winactie van winkelcentrum De Scheepjeshof, zijn deze week de hoofdprijswinnaars bekendgemaakt. Esmeralda Brouwer, Gerda Slim, Herbert Form, Carla de Jong en Jan van de Brink wonnen de tweede prijs en kregen ieder Twinkelingen ter waarde van € 50. De hoofdprijs t.w.v. € 250 kwam terecht bij Corrie van Kruistum.

Lees verder

Winkelen op afspraak

Wat fijn dat we u weer kunnen ontvangen in de diverse winkels in De Scheepjeshof. U moet wel per winkel minimaal 4 uur van tevoren een afspraak maken! Ga naar www.descheepjeshof.nl/winkels en klik op de winkel die u wilt bezoeken voor de contactgegevens óf kijk op de Facebook pagina van de desbetreffende winkel.

Lees verder

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle acties!

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal