Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Overdekt Parkeren

In de parkeergarage van winkelcentrum De Scheepjeshof kunt u veilig en overdekt parkeren op:

maandag tot en met donderdag van 7.30 – 20.00 uur
vrijdag van 7.30 – 21.30 uur
zaterdag van 7.30 – 20.00 uur
zondag van 12.00 – 18.00 uur.

U kunt na sluitingstijd met uw parkeerkaart als voetganger via de nachtuitgang aan de Nieuweweg naar binnen en – na betaling bij de automaten – met uw auto via de uitgang aan de Nieuweweg de parkeergarage verlaten.

Parkeertarieven
Zondag t/m vrijdag: 34 minuten of een gedeelte daarvan € 1,00. Maximaal dagtarief € 6,00.
Zaterdag: 30 minuten of een gedeelte daarvan € 1,00. Maximaal dagtarief € 7,50.
Kaart verloren € 12,50.

Parkeergarage De Scheepjeshof heeft zowel aan de zuidwest kant, vanaf de Zandstraat, als aan de noordkant, aan de Nieuweweg, een ingang. Signaleringsborden op de toegangswegen van Veenendaal geven aan hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. De maximale doorrijhoogte is 1,85 meter. 

Vanuit de parkeergarage kunt u met de rolbaan of de lift naar boven en in het eveneens overdekte winkelcentrum gezellig en comfortabel winkelen.

De betaalautomaten bevinden zich in de hal onderaan de rolbanen, waar u contant kunt betalen of kunt pinnen (niet met creditcard).

 

Terug naar het overzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal