Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Verhuur

Veenendaal is een zeer populaire winkelstad. Vanuit de wijde regio – van Amersfoort tot Arnhem, vanaf de Veluwe en bijvoorbeeld uit de Betuwe – komen vele tienduizenden consumenten hier wekelijks winkelen. Het centrum is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid, die ook nog eens zeer betaalbaar is. Het winkelcentrum is compact, gezellig en zeer gevarieerd. Ook met de fiets kan je goed terecht.

Het hele winkelcentrum is ook uitstekend toegankelijk voor mindervaliden: met de rollator, rolstoel of scootmobiel kan je vrijwel overal ongehinderd komen.

Winkelcentrum De Scheepjeshof heeft een uitstekende naamsbekendheid in zowel Veenendaal zelf als in de regio. Het is dan ook niet vreemd dat er nog slechts enkele units beschikbaar zijn voor verhuur. Heb je interesse in het huren van winkelruimte in dit goedbezochte, moderne winkelcentrum?

Je vindt hier het actuele aanbod. Je kunt hierover contact opnemen met CMC Bedrijfsmakelaars: 0318 50 10 00.

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal