Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Aldi

Bij Aldi vind je de hoogste kwaliteit boodschappen voor de laagste prijs. We hebben een uitgebreid assortiment verse producten, zoals iedere dag vele soorten vers brood en iedere dag verse groenten & fruit. Je kunt bij Aldi kiezen uit de vele eigen merken die we voeren. Zij combineren goede kwaliteit met verrassend lage prijzen.

Daarnaast voeren we een aantal bekende A-merken en hebben we wekelijks spectaculaire aanbiedingen. Dat is een telkens variƫrend aanbod aan non-food artikelen: van computers tot (sport)kleding en van gereedschap tot ondergoed, planten en alle denkbare artikelen voor huis en tuin: je kunt het zo gek niet bedenken of we bieden het wel een keer aan. Maar altijd voor te gek lage prijzen en dat betekent dat je er snel bij moet zijn, want op = op.

In onze wekelijkse folder vind je de actuele Aldi-aanbiedingen en op onze website vind je bijvoorbeeld allerlei recepten. Als je steeds op tijd op de hoogte wil zijn van onze spectaculaire aanbiedingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of download de Aldi App.

Een aantal van onze A-merken