Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

BrainWash

Ben je toe aan een Happy Hair Day? Kom dan snel naar BrainWash in winkelcentrum De Scheepjeshof. Onze vakkundige hairstylisten staan de heel dag voor je klaar. Ze zijn helemaal up-to-date als het gaat om de nieuwste trends en technieken. Natuurlijk kunnen ze je adviseren wat het beste past bij jouw uitstraling en jouw haar. Dat advies krijg je sowieso gratis, terwijl we verder voor alle behandelingen zoals knippen, kleuren, model-föhnen en highlights vaste. lage prijzen hanteren.

Het leuke is natuurlijk dat je zonder afspraak gewoon kunt binnenlopen. En daarbij hanteren we ook nog eens zeer ruime openingstijden! Op maandag tot en met vrijdag zijn we namelijk tot 20.00 uur open. En wie alles uit zijn vrije zaterdag wil halen, kan die ochtend zelfs van vanaf 8.00 uur terecht.

Naast alle denkbare behandelingen waar je helemaal Happy van wordt, hebben we ook een compleet assortiment heerlijke verzorgingsmiddelen beschikbaar. Zodat je haar iedere dag goed zit, tot aan je volgende bezoek.

Wij werken met de verzorgingsproducten van