Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

CIGO

Boven aan de roltrap in winkelcentrum Scheepjeshof vindt u Tabak, Gemak en Kadowinkel CIGO Scheepjeshof. Vindt u in ons uitgebreide assortiment in de winkel niet wat u zoekt? Dan kunt u terecht bij Ons Magazijn: de bestelzuil in de winkel. Daar vindt u meer dan 15.000 artikelen die u eenvoudig kunt bestellen en na een paar dagen kunt ophalen of – tegen een kleine vergoeding – thuis kunt laten bezorgen. In Ons Magazijn vindt u o.a. kantoorartikelen, waaronder printer cartidges en toners, boeken en feestartikelen.

Waagt u graag een gokje? U kunt bij CIGO Scheepjeshof terecht voor Staatsloten, Lotto, Euro jackpot, Lucky day of misschien toch liever Krasloten. Bovendien is er een Toto Easyplay beschikbaar.

Verder is er een groot assortiment tijdschriften, boeken, puzzelboekjes en een exclusief assortiment Hallmark wenskaarten aanwezig plus een ruime keuze in cadeaukaarten en de enige echte Veenendaals cadeaubon: de Twinkeling.

Naast een Postnl Pakketpunt vindt u ook een OV oplaadpunt.

Feestartikelen zoals slingers en ballonnen, neusjes, boa’s en heliumballonnen hebben we veelal op voorraad en helpen u een succes te maken van uw verjaardag of party.

Je vindt bij ons onder andere: