Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

De Belevenis

Elke lunch moet een belevenis zijn, dat is de visie van Lunchroom De Belevenis in De Scheepjeshof. Daar doen we iedere dag ons best voor door bijvoorbeeld huisgemaakte producten te leveren. En alles te serveren met een glimlach en een vriendelijk woord.

Winkelen is leuk, maar even uitrusten is geweldig. En als je dan toch lekker zit, met aan alle kanten uitzicht, dan wil je ook optimaal genieten. Dus bieden we alleen kwaliteit: van al het lekkers dat op onze menukaart staat!

Je kunt broodjes zelf samenstellen: wat voor brood wil je? En zowel bij de broodjes als bij de salades heb je ook nog keus uit diverse toppings, zoals augurk, ei, tomaat, olijven enz.

Ook voor rolstoelen of rollators is De Belevenis optimaal toegankelijk. Schuif daarom lekker aan: voor het raam of aan de leestafel. Proef het verschil van huisgemaakte producten. En geniet!

Je kunt bij ons de Twinkeling inwisselen

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal