Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Little Duck

In het hart van de Scheepjeshof wordt u gastvrij ontvangen met mooie en verfijnde gerechten. Van biefstuk tot carpaccio en wraps. Koffie en espresso zijn van zeer professionele barista-kwaliteit.

Loop ook eens binnen om te genieten van onze warme gastvrijheid in een gemoedelijke en huiselijke ambiance. Wij zijn een lunchroom met een uitgebreide kaart, goede koffies, goede service en gezelligheid. En we zijn de kleine versie van de grote Duck in de corridor.

Je kunt bij ons de Twinkeling inwisselen

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal