Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

DekaMarkt

Welkom bij DekaMarkt! Jouw nieuwe DekaMarkt. Waar je het vakmanschap voelt en waar aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten vanaf straalt.

Een supermarkt met aandacht voor de beste producten van de hoogste kwaliteit, met de service die je van ons mag verwachten. Een supermarkt met kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, supervers brood uit eigen bakkerij en een uitgebreide versafdeling.

We hebben veel aandacht voor het lekkerste vers, vakmanschap en goede service, maar een goede prijs vinden we net zo belangrijk.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze winkel! Dus kom gauw langs in jouw nieuwe DekaMarkt en proef het verschil.

 

Je kunt bij ons de Twinkeling besteden

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal