Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Goodlooking

Als je haar maar goed zit…. dan ben je vast bij Kapsalon Goodlooking geweest in De Scheepjeshof in Veenendaal! In onze gezellige salon staan onze vakbekwame hairstylistes voor je klaar om je haar weer helemaal in model te brengen.

We adviseren je graag als je eens iets anders wilt of we werken precies naar jouw wensen. Naast wassen en knippen, kleuren en vormgeven kunnen we bijvoorbeeld ook extensions aanbrengen. We werken met de heerlijke, verzorgende producten van Artistique. Heeft je haar intensieve verzorging nodig, dan gebruiken we de Youcare producten.

We werken op afspraak en die kan je gewoon online maken, wanneer het jou uitkomt! Dus wil je dat je haar ‘gewoon’ goed zit of heb je misschien een bijzonder feest en wil je een speciale look? Maak dan snel een afspraak bij Goodlooking.

Wij werken met de verzorgingsproducten van

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal