Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Isla Moda

Bij Isla Moda in De Scheepjeshof vind je alles wat je vrouwenhart begeert…. leuke jurken, blouses, shirt, broeken, vesten, rokken en nog veel meer vrouwelijke mode. Net even anders, altijd trendy en ook nog eens zeer betaalbaar! We kopen steeds maar een paar stuks in, zodat je ook niet bang hoeft te zijn dat iedereen ermee loopt.

En natuurlijk ontbreken alle accessoires niet, om het geheel echt ‘af” te maken. Denk maar aan riemen, sjaals en sieraden en je weet meteen waarom je toch echt eens bij Isla Moda binnen moet lopen.

En de gezellige sfeer? Die krijg je er natuurlijk gratis bij!

Voor hippe en trendy damesmode is Isla Moda de ‘place to be’!

Kijk ook regelmatig op onze Isla Moda FaceBook pagina voor leuke aanbiedingen en nieuwe collecties.

Wij verkopen onder andere deze merken

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal