Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Lovely Fashion

Voor iedere stijl en voor iedere leeftijd heeft Lovely Fashion in De Scheepjeshof rekken vol leuke mode. Shirtjes, vesten, truien, bloesjes, rokken en broeken: je hebt veel keuze dankzij het ruime assortiment.

En natuurlijk ontbreken de accessoires niet: leuke sieraden in vele kleuren en stijlen om het plaatje compleet te maken. En om van jezelf een pláátje te maken…

Kom vooral eens rondkijken bij Lovely Fashion: we zien je graag!

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal