Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nicky’s

Flitsende damesmode voor de jonge, modebewuste vrouw: welkom bij Nicky’s in de Scheepjeshof in Veenendaal. Aantrekkelijke jurkjes, leuke topjes, stoere bomberjacks en gave broeken: je slaagt altijd wel bij Nicky’s.

En vergeet de supersnelle accessoires niet: geweldige riemen, tasjes, hoeden en noem maar op. Nicky’s is de winkel waar je nooit met lege handen naar buiten komt. Dus neem je vriendin mee en kom gezellig overdekt shoppen bij Nicky’s in winkelcentrum De Scheepjeshof.

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal