Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Piretti Italiaanse delicatessen

Bij Piretti ben je aan het juiste adres voor diverse Italiaanse delicatessen. In onze winkel in Veenendaal vind je een grote variëteit aan Italiaanse specialiteiten. Met ingrediënten die stuk voor stuk met zorg, passie en kennis vervaardigd worden op kleine familiebedrijven uit alle windstreken van Italië. We maken bij Piretti eigenhandig een selectie van producten waar we zelf volledig achter staan, waardoor je alleen maar het beste kunt verwachten.

Lekkernijen voor iedere gelegenheid
Is het de hoogste tijd om jezelf of iemand anders eens goed te verwennen? Heb je binnenkort iets te vieren? Of wil je iemand verrassen met een heerlijk Italiaans gerecht? De maaltijden en delicatessen van Piretti zijn altijd geschikt voor de gelegenheid! Of het nu voor jezelf is, of je het cadeau doet aan een ander: we hebben voor iedere gelegenheid een passend product. Ook wanneer je iets lekkers wilt serveren aan een grotere groep gasten, je vindt bij ons precies wat je zoekt.

Volg ons ook op Facebook en op Instagram