Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Shams Telecom

Je mobiele telefoon is voor vrijwel iedereen het meest belangrijke device. Je kunt en wilt niet meer zonder! Dat begrijpen we bij Shams Telecom in De Scheepjeshof als geen ander. Je hebt dan ook een ruime keuze aan GSM-toestellen en aan alle denkbare accessoires. Denk aan opladers, batterijen, koptelefoons en hoesjes in alle denkbare kleuren en designs.

Je kunt bij Shams Telecom ook terecht voor reparaties, bijvoorbeeld als het scherm van je mobiele telefoon kapot is gevallen. Dat geldt natuurlijk ook voor je tablet!

Voor reparaties en accessoires van onder andere deze merken

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal