Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Takko Fashion

Bij Takko vind je originele mode, die bij jouw levenstijl past. Naast de trend-georiënteerde stijl, de wisselende mode en de elegante sfeer in de winkels is vooral de faire prijs overtuigend. De focus van de verschillende collecties wordt gevormd door looks, die uitsluitend uit eigen merken bestaan en worden ontworpen door eigen ontwerpers om te voldoen aan de verschillende fashion thema’s. De moderne modellen zijn gemakkelijk te combineren.

Word gratis VIP-klant en profiteer van exclusieve voordelen! Vul het formulier in op onze website of vraag ernaar in de winkel. Na aanmelden ontvang je direct al een waardebon van € 5.

Je kunt bij ons de Twinkeling inwisselen

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal