Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Toko Veenendaal

In onze ruime vitrines treft u iedere dag de lekkerste, vers bereide gerechten aan voor het samenstellen van heerlijke Indische maaltijden. U kunt ervan genietn in ons restaurant, u kunt het eten komen afhalen of wij bezorgen het bij u thuis!

Catering
Onze Toko kan ook uw party of bijeenkomst voorzien van de bijzondere kant van de Indische keuken. Laat uw gasten genieten van onze heerlijke Indische gerechten die zonder zorgen bij u worden afgeleverd.

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal