Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Succesvolle koffieochtend voor Stichting Opkikker

Ondanks het slechte weer kwamen de nodige mensen voor koffie met taart naar Lunchroom De Belevenis. Samen met JE Theetafel bood De Belevenis op donderdagochtend 5 oktober de koffie en taart gratis aan. Wel met het verzoek een vrijwillige donatie te doen voor Stichting Opkikker. Die organiseren zo’n tweeduizend keer per jaar voor gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten ze niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

Alle bezoekers reageerden zeer positief op dit goede doel. Er werd allereerst genoten van de uitstekende kwaliteit koffie en taart. En vervolgens werd er gul gegeven en konden Kevin en Theresia maar liefst € 360 overhandigen aan de Stichting Opkikker.

Terug naar het nieuwsoverzicht