Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Gouden Baksteen

Onder het toeziend oog van Jort Kelder ontving Joop Punt, vastgoedeigenaar van o.a. De Scheepjeshof, onlangs de Gouden Baksteen. Deze prijs vormt een beloning voor visie, durf en doorzettingsvermogen op het gebied van bouw en ontwikkeling.

Juryvoorzitter Axel de Groot overhandigde de jubileumeditie van deze award aan vastgoedman Joop Punt. ‘Hij is een eigenzinnig ondernemer, die een buitengewoon succesvol vastgoedimperium heeft opgebouwd’, aldus het juryrapport. ‘Hij staat bekend om zijn zakelijk instinct en heeft een heldere visie op hoe het beter moet met de vastgoedontwikkeling. Hij heeft bovendien de bereidheid om die visie uit te dragen. Hij is eigenaar van een brede en veelzijdige vastgoedportefeuille in binnen- en buitenland, variërend van winkelcentra, vakantieparken en kantoorpanden die zijn getransformeerd naar appartementen. Bovenal is hij de initiator achter de succesvolle Metrobioscopen en Vue bioscoop in Overstad, die onlangs is uitgeroepen tot beste nieuwgebouwde bioscoop wereldwijd. Dat alles heeft hij met eigen hand opgebouwd. Daarom heeft hij wat ons betreft deze prijs meer dan verdiend.

Bron: Alkmaar Centraal

Terug naar het nieuwsoverzicht