Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

KinderKleedjesMarkt groot succes

Trots zaten ze bij de kleedje vol met spulletjes: speelgoed, boeken, kleding en nog veel meer. Alle kinderen die meededen met de KinderKleedjesMarkt wisten diverse spullen aan de man te brengen. Bij meerdere was er zelfs sprake van een behoorlijk omzet, die soms weer voor een deel besteed werd bij de andere kleedjes. Het meeste werd wel zorgvuldig bewaard: om later nieuwe dingen van te kunnen kopen. ‘Het was echt een succes en iedereen vond het erg gezellig: zowel de deelnemers als het publiek’, aldus Carina van Carien Home & Kado. Alle kinderen hadden een goodiebag met iets lekkers te eten en te drinken gekregen en ze zaten allemaal lekker droog. Dat was geen overbodige luxe, want het regende behoorlijk die zaterdag!

Op stille momenten maakten veel kinderen dankbaar gebruik van de mogelijkheid zich te laten schminken, terwijl vader of moeder het kleedje in de gaten hield. Al met al een zeer geslaagde, eerste editie van de KinderKleedjesMarkt!

Terug naar het nieuwsoverzicht