Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

13 en 14 oktober Boekenmarkt

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober organiseert De Scheepjeshof weer een Boekenmarkt. Met de lange winteravonden in het vooruitzicht is er natuurlijk alle reden om bij de kramen te komen snuffelen.

Wilt u zelf uw boeken tweedehands verkopen? Mail naar info@DeScheepjeshof.nl of er nog kramen beschikbaar zijn. Per dag kost een kraam slechts € 10 en daarvoor krijgt u ook nog 2 x koffie of thee.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal