Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

13 mei gratis Geraniums

Nu de temperaturen eindelijk gaan stijgen, wordt het extra leuk om je balkon of tuin op te fleuren. Des te meer reden om op zaterdag 13 mei vanaf 9 uur inkopen te komen doen in Winkelcentrum De Scheepjeshof. Bij iedere aankoop van € 5 of meer, krijgen klanten namelijk een mooie Geranium mee. Weliswaar met een maximum van 1 Geranium per betalende klant, maar ook per winkel. Dus shoppen in meerdere winkels levert meerdere planten op.

Zo kunt u de komende zomer genieten van deze dankbare zomerbloeiers, dankzij deze zeer populaire uitdeelactie van De Scheepjeshof. U kunt ze natuurlijk ook weggeven, bijvoorbeeld als cadeautje voor Moederdag. Maar bedenk wel: er wordt uitgedeeld zolang de voorraad strekt en OP is ook echt OP.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal