Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

16 april gratis eieren

In deze dure tijden is een toch al populaire Scheepjeshof uitdeelactie uiteraard extra welkom. De winkeliers maken het op zaterdag 16 april weer erg aantrekkelijk om te komen winkelen in dit comfortabele, overdekte winkelcentrum. Bij besteding van € 5 of meer krijgt iedere betalende klant namelijk gratis een doosje met 6 eieren mee (max. 1 per winkel). De actie geldt vanzelfsprekend ook in de horecazaken van De Scheepjeshof. Zoals ieder jaar zijn er weer duizenden doosjes eieren ingekocht, want wie in meerdere winkels inkopen doet, krijgt in ieder winkel een doosje eieren mee. De ervaring leert dat in de loop van de middag de voorraad op kan raken, dus aangeraden wordt om niet te laat de Paasinkopen te komen doen in De Scheepjeshof.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal