Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Tot eind november onderhoud hellingbaan

Komende weken wordt er onderhoud gepleegd aan de hellingbaan vanuit de parkeergarage naar het winkelcentrum. Hierdoor zal tot en met 29 november de hellingbaan van beneden naar boven stilstaan. U kunt wel met uw volle karretje naar beneden. De parkeergarage blijft tevens goed bereikbaar via de lift (tussen lunchroom De Belevenis en Florale).Excuses voor het ongemak en we hopen op uw begrip.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal