Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Inside the City Run door Scheepjeshof

Op 17 september kwamen de deelnemers aan de vierde editie van Inside the City Run ook door winkelcentrum De Scheepjeshof. Het doel van dit evenement is niet om het hardst te lopen, maar om Veenendaal eens van een andere kant te bekijken. De lopers komen op plekken waar ze normaal gesproken nooit komen en de locaties krijgen een doelgroep binnen die ze anders nooit bij hen binnen zouden zien.

De lopers kwamen in kleine groepjes in laag tempo door het winkelcentrum en bezochten ook locaties zoals het gemeentehuis, molen De Vriendschap en de Ritmeesterfabriek. De finish was net als de start bij Theater Lampegiet en daar ontvingen de deelnemers nog een rugtasje van De Scheepjeshof met inhoud.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal