Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

DekaMarkt geopend!

Op 8 december opende DekaMarkt een nieuwe winkel in de Scheepjeshof in Veenendaal. Na de overname van 19 voormalig DEEN-winkels en de toevoeging van deze nieuwe winkel komt de teller op 99 DekaMarkt vestigingen. Een mijlpaal voor de van oorsprong Noord-Hollandse supermarktketen.

Supermarktmanager William Lodewijk van DekaMarkt Veenendaal zegt: “Welkom bij uw nieuwe DekaMarkt! Hier voelt u het vakmanschap en de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Bij DekaMarkt heb je keuze uit een groot assortiment kwaliteitsvlees. Omdat we zelf inkopen, weten we precies waar ons vlees vandaan komt. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast bakken onze bakkers in onze eigen bakkerij heerlijk brood met de allerbeste ingrediënten. Van volkoren tot meergranen. Ook op de winkelvloer bakken we de hele dag door om de versheid van ons brood te garanderen. En over vers gesproken: wij werken nauw samen met onze boeren, telers en producenten. Zo weten we van al onze versproducten precies waar ze vandaan komen. En dat is meestal uit de buurt. Zo garanderen we dat onze aardappelen, groente en fruit elke dag zo vers mogelijk zijn voor u. Ik kan niet wachten om u te verwelkomen in mijn nieuwe winkel. Kom gauw langs en proef het verschil!”

DekaMarkt trakteert
Om de komst van DekaMarkt te vieren, trakteert de DekaMarkt in de openingsweek elke dag de eerste 200 klanten op gratis producten. Op de openingsdag ontvingen klanten een gratis bos bloemen, op donderdag 9 december kregen de eerste 200 een gratis appeltaart mee. Vrijdag 10 december trakteert DekaMarkt op een gratis verse slagroomschnitt en zaterdag kunnen de eerste 200 klanten rekenen op een gratis zak met 5 croissants.

De supermarkt is van maandag t/m zaterdag geopend.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal