Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Duizenden kerstbroden uitgedeeld

Het was een bijzonder gezellige dag om te winkelen op zaterdag 22 december. Niet alleen waren de kramen van de Kerstmarkt weer gevuld, ook deelden de winkeliers weer een heerlijke kerststol uit aan iedere klant die € 5 of meer had besteed.

Veel klanten wisten dat het weer tijd was voor deze populaire uitdeelactie en zorgden ervoor dat ze er op tijd bij waren. Toch waren er ook, die verrast werden met de heerlijke kerststol. ‘En krijg ik die zomaar gratis?’ ‘Ja mevrouw, en als u in een andere winkel ook minimaal € 5 besteedt, dan krijgt u er daar ook eentje.’

Maar de mensen kwamen niet alleen op de kerstbroden af: ook de levende kerststal trok veel bezoekers. Mooi ruim van opzet, met een grote én een kleine kameel, schapen, een ezel en een paar alpaca’s. En natuurlijk liep ook de kerstman weer rond in het winkelcentrum en wie wilde, kon gezellig met hem op de foto.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht