Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Duizenden planten – duizenden blije klanten!

Of het door het mooie weer kwam of omdat steeds meer mensen speciaal tijdens de uitdeelacties naar De Scheepjeshof komen, maar de enorme voorraad zomerplanten slonk op zaterdag 13 mei razendsnel. Het waren niet alleen Geraniums, die deze keer weggegeven werden. Door problemen met het kweken, had de winkeliersvereniging de keuze: of minder planten uitdelen of het assortiment aanvullen met Spaanse margrieten en Chrysanten. ‘Die keus was snel gemaakt: we weten dat de planten populair zijn. Dan geven we liever een andere leuke zomerbloeier mee. Gelukkig hebben we met enkele duizenden planten weer heel veel mensen blij kunnen maken,’ aldus André de Koning namens de winkeliersvereniging. Ook op de zaterdag voor Vaderdag staat er weer een leuke uitdeelactie op de planning.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal