Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Gewonnen!!

Deze zomer stonden er weer twee puzzels van de Scheepjeshof in de speciale Puzzelbijlage van De Rijnpost. Uit de vele inzendingen zijn per puzzel de prijswinnaars getrokken. Per puzzel waren er 16 prijzen te winnen! Tien winnaars kregen een Twinkeling t.w.v. € 10. Vijf mensen wonnen ieder 5 Twinkelingen en per puzzel was er een hoofdprijs van 10 Twinkelingen, met een totale waarde dus van € 100.

Een Twinkeling heeft een waarde van € 10 en deze is bij meer dan 100 winkels en horecagelegenheden – uitsluitend in Veenendaal! – te besteden.

Op 28 september vond de prijsuitreiking plaats, waar veel van de winnaars bij aanwezig konden zijn.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal