Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Gezellige planten en vrolijke gezichten

Duizenden geraniums wisselden afgelopen zaterdag van eigenaar tijdens de populaire uitdeelactie van winkelcentrum De Scheepjeshof. Bij besteding van minimaal € 5 kreeg iedere klant een geranium mee. Al snel liepen dan ook veel mensen rond met één van de planten, die in diverse kleuren en varianten werden meegegeven. Veel klanten lieten weten blij te zijn, dat na een paar jaar gedongen pauze de uitdeelacties weer hervat zijn. Alom vrolijke gezichten dus, nu duizenden balkons en tuinen weer extra opgefleurd kunnen worden met een gezellige geranium.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal