Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Gratis appels op 11 maart

We organiseren op zaterdag 11 maart 2023 een extra uitdeelactie. Wie die dag inkopen doet in ons winkelcentrum, er naar de kapper gaat of de horeca bezoekt, krijgt gratis heerlijke Elstar appels mee. Vanaf 9 uur worden deze lekkere Hollandse appels uitgedeeld.

De traditionele Scheepjeshof-uitdeelacties, zoals met Kerst, Pasen, Moederdag en in de herfst, zijn altijd erg populair. Alle reden om het aantal acties uit te breiden, vindt de voorzitter van de winkeliersvereniging André de Koning: ‘Mensen reageren altijd erg positief en daar worden wij ook weer vrolijk van. Wij spreken met deze acties onze waardering uit voor onze klanten. Naast dat we een comfortabel overdekt winkelcentrum zijn met een ruime parkeergarage en bijvoorbeeld nette, openbare toiletten, blijven we graag regelmatig iets extra’s doen. En met het voorjaar op komst delen we dus op 11 maart lekkere appels uit.’

Ook volgende maand vindt weer een uitdeelactie plaats, die de trouwe klanten al jaren kennen: gratis doosjes eieren op 8 april, dat is de zaterdag voor Pasen. De uitdeelacties van De Scheepjeshof worden altijd aangekondigd via www.DeScheepjeshof.nl en via Facebook.com/Scheepjeshof.. Voor alle acties geldt: zolang de voorraad strekt.

Terug naar het nieuwsoverzicht