Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Gezellig en smakelijk Pasen!

‘Eieren duurder dan ooit’ kopten afgelopen week de kranten. Des te beter beviel de uitdeelactie van winkelcentrum De Scheepjeshof op zaterdag 8 april: iedere betalende klant die € 5 of meer had besteed in een winkel, horecazaak of bij een kapper kreeg een doosje met 6 eieren gratis mee naar huis.

‘Mensen zijn er erg blij mee’, vertelt één van de uitdeelkanjers van De Scheepjeshof. De dames stonden de hele dag doosjes te vullen. Op vertoon van een kassabon gaven ze een doosje eieren mee. ‘En wie in meerdere winkels inkopen deed, kreeg dus per keer zo’n doosje eieren mee’, aldus André de Koning, voorzitter van de winkeliersvereniging. ‘Onze uitdeelacties zijn altijd populair, maar je merkt dat in deze dure tijden zo’n attentie extra gewaardeerd wordt.’ En ondanks de prijsstijgingen deed het winkelcentrum niet kinderachtig: er werden op deze zonnige zaterdag voor Pasen maar liefst 18.000 eieren weggegeven.

Terug naar het nieuwsoverzicht