Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Gezellig en smakelijk Pasen!

‘Eieren duurder dan ooit’ kopten afgelopen week de kranten. Des te beter beviel de uitdeelactie van winkelcentrum De Scheepjeshof op zaterdag 8 april: iedere betalende klant die € 5 of meer had besteed in een winkel, horecazaak of bij een kapper kreeg een doosje met 6 eieren gratis mee naar huis.

‘Mensen zijn er erg blij mee’, vertelt één van de uitdeelkanjers van De Scheepjeshof. De dames stonden de hele dag doosjes te vullen. Op vertoon van een kassabon gaven ze een doosje eieren mee. ‘En wie in meerdere winkels inkopen deed, kreeg dus per keer zo’n doosje eieren mee’, aldus André de Koning, voorzitter van de winkeliersvereniging. ‘Onze uitdeelacties zijn altijd populair, maar je merkt dat in deze dure tijden zo’n attentie extra gewaardeerd wordt.’ En ondanks de prijsstijgingen deed het winkelcentrum niet kinderachtig: er werden op deze zonnige zaterdag voor Pasen maar liefst 18.000 eieren weggegeven.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal